Şimdi Ara

Lone Survivor (2014) | Peter Berg - Mark Wahlberg - Ben Foster | IMDB 7.7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
4.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Lone Survivor (2014) | Peter Berg - Mark Wahlberg - Ben Foster | IMDB 7.7

"Yıl 2005. Haziran ayının son haftası son derece önemli bir olaya ev sahipliği yapacaktır. 'Red Wing' operasyonu için seçilen dört kişilik bir SEAL ekibi, Taliban'ın lideri Admad Shad'ı ölü ya da diri ele geçirmek zorundadır. Afganistan'ın Kunar bölgesine gönderilen askerler, kendilerine oldukça güvenseler de operasyonları bekledikleri gibi ilerlemeyecektir. Taliban üyeleri tarafından başlatılan bir kuşatma sırasında ekipteki askerlerden 3'ü ölümcül şekilde yaralanır ve sadece biri kurtulmuş olur. Hayatta kalan asker, köylülerin evlerine sığınarak kendisini bulacak bir kurtarma timini beklemeye koyulur. Ancak geride bıraktığı üç arkadaşının başına gelenlerin ağırlığını düşündükçe işler katlanılmaz bir hal almaya başlar."

Filmin yönetmen koltuğunda Hancock filminin yönetmeni ve aktör Peter Berg, başrollerinde ise Mark Wahlberg, Taylor Kitsch ve Eric Bana bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 3 Ağustos 2014; 12:57:49 >

• güzele benziyor.. kısmet olursa izlerim.
  • Filmin gösterim tarihi 10 Ocak 2014'e alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 25 Ekim 2013; 12:11:07 >
  • Yine Abd propagandası yapacaklar.En az 4 Oscar şimdiden garanti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro iyi ama yönetmen "Battleship" faciasına imza atan Peter Berg
  • İzleriz bir çıksında
  • filmin konusu güzele benziyor traileri görmek için merakla bekliyorum savaş filmlerini severim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinek adam -- 6 Haziran 2013; 23:02:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzele benziyor
  • Kadro iyi oyunculardan kurulu, üstüne birde Amerikan milliyetçiliği pompalamayan dürüst bir hikaye varsa zevkle izlenir...
  • Into The Wild filminden ve Komşunun Kızından izliyip beğendiğimiz Emile Hirsch oynadığı için muhakkak bi şans verip izleceğim bir filmdir
  • Tamamı gerçek bir hikayeden uyarlanan Lone Survivor'ın detaylarına bu video ile küçük bir bakış atabilirsiniz.

Yönetmenliğini Peter Berg'in yaptığı ve birebir yaşanmış bir hikayeden uyarlanan Lone Survivor filmine küçük bir bakış atabileceğimiz video bizlerle birlikte. Gerçek bir Amerikan askeri olan ve Afganistan'da ekibi ile çıktığı görevden tek başına dönen Marcus Luttrel'in hikayesini romanından uyarlayarak anlatan Lone Survivor filminde, eski askeri Mark Wahlberg canlandırmış.

Wahlberg'e eşlik eden ve komando takımının diğer üyelerini canlandıran isimler ise şu şekilde; Taylor Kitsch, Emile Hirsch ve Ben Foster.

Video yönetmenin, kurtulmayı başaran tek isim olan Marcus Luttrel'den aldığı yardımı, hikayenin nasıl başladığını ve karakterlerin psikolojisine dair detaylar içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Kasım 2013; 17:51:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

Kadro iyi oyunculardan kurulu, üstüne birde Amerikan milliyetçiliği pompalamayan dürüst bir hikaye varsa zevkle izlenir...

Öyle bir film yok .)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödül sezonunun başlamak üzere olduğu şu günlerde hazırlanan tahmin listelerinde adı geçen 'Lone Survivor' çok yakında vizyonda.

Lone Survivor (2014) | Peter Berg - Mark Wahlberg - Ben Foster | IMDB 7.7

Oscar yarışında adı geçen filmlerden biri olan 'Lone Survivor', nefes kesen savaş sahneleriyle oldukça etkileyici.

Kahramanlığın, cesaretin ve hayatta kalma çabasının gerçek hikayeden alıntısı 'Lone Survivor' dört özel Amerikan komandosunun görevleri için uyguladığı operasyonda Afganistan’ın dağlarında düşman tarafından nasıl tuzağa düşürüldüğünün hikayesini anlatıyor.

Mark Wahlberg’ün hikayenin ilk elden anlatıcısı, 'Lone Survivor' kitabının yazarı Marcus Luttrell’i canlandırdığı filmde, insan gücünün fiziksel ve mental limitleri zorlandığında nasıl sınandığı gözler önüne seriliyor. Filmde Wahlberg’e, Taylor Kitsch, Emilie Hirsch ve Ben Foster eşlik ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Kasım 2013; 23:13:17 >

• Kadro sağlam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 20 Kasım 2013; 23:00:34 >
  • Kadro sağlam, fragman sağlam, gerçek hikayeden uyarlanmış... Bu film kaçmaz.
  • Sağ kalan askerin anlattığı hikayenin gerçek olduğu ne malum? Kahraman Amerikan askerleri çoban çocuğu bırakırlar o da gider talibana haber verir onlarda bu kahraman iyi niyetli onların ülkesine barış ve demokrasi götüren masum askerciklere saldırırlar. Bööööh
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.