Şimdi Ara

LOPTOP ta TÜRKÇE KARAKTER TUŞLARI sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtdışından bi loptop alcam arkadaşlar. daktilom pek ii diil. malum ordan gelen klavyelerde türkçe harfler yok. bu harfleri klavyeme eklemek istiyorum. vaktim çok az yardım ederseniz sevinirim. sorularım şunlar;
    -sadece bu 6 tuşu değiştirmek mümkün mü? yaklaşık bütçesi nedir? her markada olabiliyo mu?
    -bütün tuştakımının mı değişmesi lazım? yaklaşık bütçesi nedir? her markada mümkün mü?
    yada bu değişikliği sorunsuz yapabileceğim 1000-1200 usd bütçeli iyi bir dizüstü bilgisayar önerirmisiniz. (az bişi oyunda çoğunlukla da nette kullanılacak)
    önerileriniz çok işime yarıyacak. şimdiden tşkler...

• tuşlar değişmiyor diye biliyorum, komple klavyeyi değiştirmeniz gerekir...o da baya pahallıya geliyo..markaya göre değişebilir fiyat (70-100$ arası )
  • öncelikle konunun yeri yanlış..ama ben yinede sorunuzu yanıtlayayım.
    üzerinden türkçe kelimeler olmayan klavyeleri Türkçe seçeneğine getirirseniz sadece klavyedeki türkçe harfler gözükmez ama yine türkçe tuşların yerini ezbere biliyorsanız sorun olmaz yani kısaca sadece klavyenin üzerinde gözükmez türkçe harfler ama bastığınızda çıkar
  • Arkadaşın dediği gibi windowsu ayarlayarak türkçe kullanırsınız tuşların yerini ezbere bilmiyosanız bile 1 ytl ye çıkartmaları satılıyo türkçe karakterlere tekabül eden yerlere yapıştırısınız
  • loptop nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda Türkçe karakter sorunu...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.