iyide verdiklerinin hiç biri fun club açmamış gördüğüm kadarıyla ben açmış oliym dedim. yani istiyosan senide yazarız. zZzZz!!!
quote:
Orjinalden alıntı: King Edward VII
Hosgeldin Harry :) ben dedim size gelir yavas yavas insanlar
evet yavas yavas coklasıyoruz. film cekimleri icin mekan belirlendimi
Ben kulüp demedim ki zaten konu dedim hem önemli olan konuşmak kulüp mulüp yalan sanki resmi bir olay var ayrıca şaşırdığım bir konu 2 sayfada Y.E. ile ilgili hiç birşey konuşulmamış.
tmm anladım ne demeq istediğini peki seni yazıymmi yazmıymi? bu arada yüzük 1 veya 2 vs yapılır.
yazma(kulüplerle uğraşmıyorum)
Celtic : Önceki Açılanları Verdinde Şuan Hangisi Ortada Hiçbiri Yok Ne Zamanın Konuları Baya Olmuş Eski Yenilenmemiş Burda Adam Gibi Açtık Konuya Sahip Çıkıyoruz Hiç Olmazsa
Ya bu melkor kaç çağ boyunca zincirlenmişti, Güç Yüzüklerine Dair'de Silmarillionun özetinde bulmaya çalışıyorum da bulamadım
Filmi Lüleburgaza bağlı sakızköy ormanlarında çekmeyi planlıyom
Ben Diyarbakırda Çekilmesini İstiyorum
Biraz burda biraz orda çeksek
quote:
Orjinalden alıntı: .:: Death ::.
Celtic : Önceki Açılanları Verdinde Şuan Hangisi Ortada Hiçbiri Yok Ne Zamanın Konuları Baya Olmuş Eski Yenilenmemiş Burda Adam Gibi Açtık Konuya Sahip Çıkıyoruz Hiç Olmazsa
Dostum bu konu en fazla 15 gün güncel kalır o da en fazla ben sadece yardımcı olmaya çalıştım çünkü verdiğim konularda gerçekten seviyeli Y.E. tartışmaları olmuştu ama siz takılın
quote:
Orjinalden alıntı: UmuT
Ya bu melkor kaç çağ boyunca zincirlenmişti, Güç Yüzüklerine Dair'de Silmarillionun özetinde bulmaya çalışıyorum da bulamadım
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
quote:
Orjinalden alıntı: .:: Death ::.
Dostum bu konu en fazla 15 gün güncel kalır o da en fazla ben sadece yardımcı olmaya çalıştım çünkü verdiğim konularda gerçekten seviyeli Y.E. tartışmaları olmuştu ama siz takılın
konuya bakmıyoruz sohbete bakıyoruz.Bide yardımına göre bizi kötü yonde etkıledıgın soylenebılır. ayrıca bu fun club tartışma deil.
quote:
quote:
Yok mu bilen??
Eminim ki çok ve çok uzun süreler güncel kalıcak bir fan club