Şimdi Ara

Lord of Ultima-EA'in yeni web tabanlı strateji oyunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
15.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bende oyuna 6. dünyada başladım ve daha 2 günlüğüm yardımcı olabilirseniz sevinirim.

-Goldlar sadece questlerden mi geliyor yoksa başka türlü gold elde edebiliyor muyuz?
    -Koloni kurabilmek için tahminen ne kadar bir ordumuz olması gerekiyor ve illaki baron gerekli mi?
  • -Hayır Goldlar TownHouselerden geliyor.
    -Koloni kurmak için illaki Baron gerekli. Ordu olmasada olur. Ayrıca Marketplace'lerden çıkan cardlardan ve kaynak lazım.

Oyun içindende sorularınıza cevaplayabildiğim kadar cevaplarım. Nick DevilS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 24 Mayıs 2010; 20:51:26 >
  • arkadaşlar oyunla ilgili her türlü sorularınızıhttp://www.uotr.net/w/index.php/Lord_of_Ultima burada bulabilceksiniz. şu an yapım aşamasında ve yarım durumda. final dönemi bittikten sonra tamamlanacaktır.

ismetdai farmların çok verimsiz, tasarım yaparken resource yıkmaktan çekinme, askeri şehirdede tek sıra yerine kareler halinde bölürsen daha fazla verim alırsın
  • quote:

ismetdai farmların çok verimsiz, tasarım yaparken resource yıkmaktan çekinme, askeri şehirdede tek sıra yerine kareler halinde bölürsen daha fazla verim alırsın

Verimsizden kastın ne anlamadım.İkinci şehir zaten food üretme amaçlı değil farmlar fazlalık olarak bulunuyor.
    Üçüncü şehir iron ve food üretme amaçlı.21k bence gayet yeterli.
    Kareler halinde derken ne kastediyorsun?
    Bir resimle gösterirsen daha kolay anlaşılır.

• Farmları o şekilde yaparsan şehire yeterince farm yapamamış olursun.Boş alan %25 bonus veriyor.Farmları cottage'larla destekleyerek daha çok food üretebilirsin,3 resimde benim yaptığım gibi.
    Askeri binaları da o şekilde yaparsan çok fazla barracks ve çok az military binası yapmış olursun ve yeterince yüksek recruit speed elde edemezsin.
    İstiyorsan bir dene.
    Edit:üçüncü resimde bir hata var sağ üstte iki tane yan yana mill var onlardan sağdaki farm olacak.Soldakinin üstüne de bir cottage iyi gidermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetdai -- 25 Mayıs 2010; 4:32:01 >

• Hmm farm değil de toplam bina sayısına vurursan haklısın.Benim farmları sıkıştırmamın nedeni göllerden yararlanmaktı.Demek ki göllerden yararlanmadan daha yüksek verim alabiliyormuşuz.Şöyle bir durum da var cottage'ları farmların yanına yapmasan da her türlü yapmak durumundasın bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.
    Barrackslar doldukça military binalarını yıkmak akıllıca olmaz.Sonuçta asker bir üretmelik bir şey değil.Ağır bir kuşatmadan sonra orduyu komple yenilemen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetdai -- 25 Mayıs 2010; 10:33:26 >
  • daha scout dışında saldırı almadım. onlarda başarısız oldu. (scoreun yüksek olunca gtleri yemiyor :p )
    ondan sırf ofensif çalışıyorum.

bu linkleride uzun uzun koymak büyük hataymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esqarrouth -- 25 Mayıs 2010; 22:46:36 >
  • Dostum g*t kelimesine sansür koysan iyi olur biri şikayet ederse uyarı alırsın.

Bu arada 2. şehrimi yaptım. 4000'e yaklaştı puan
  • arkadaşlar
    world 8 açılmış avrupada

7 Türk oraya geçtik kıta 34 deyiz hepimiz

hemen girerseniz sizde 34 de başlarsınız sizide aramızda görmek isteriz

world 8 i Türkler domine etcek :)
  • 34e yerleşemeyenlerde su kenarında bir şehir kursun ki 2nci şehri 34e getirebilesiniz.

server6 da 11k scoreum varken bıraktım tamda 3ncü şehrimi kuruyordum :)
  • şimdi gördm ve geldim :) bende kıta 34teyim :) (448:376)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonouuR -- 25 Mayıs 2010; 23:45:51 >
  • Bende 8. servera geldim Nİck DevilDev oyun içi mesaj atarsanız iyi olur..
  • Tıklayın:
    World8 Continent34

Oyun nickim burayla aynı mesaj atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esqarrouth -- 25 Mayıs 2010; 23:51:04 >
  • Pardon yanlış anlaşılma. Tamam bende kıta 34'deyim Türk klanı kuracak mıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 26 Mayıs 2010; 0:22:50 >
  • Server 8 Kıta 34'e geldim nick WickedSick
  • Yenide çıkan kaynaklar hep demire dayalı. Odun ve taş yok denecek kadar az. Bunu silip yeniden başlama imkanım var mı ?
  • Tanıdık yabancılarda var gelmek isteyen, Türk klanımı kursak yoksa internationalmı yapsak onu tartışıyoruz şu an
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.