Şimdi Ara

Lord of Ultima-EA'in yeni web tabanlı strateji oyunu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
1
Favori
15.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server: World 23 Europe
  • Turk serverinde oynayan varmi?
  • Türk serverının adresi nedir?
  • türk serveri yok bildiğim kadarıyla. ama europe 27 serverinda baya bi türk var hatta 1.ci bile türk
  • Buyrun arkadaslar tr serveri size 2. Dunya bile acildi

http://www.lordofultima.com/tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Aster

quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

ultima online ea nındı sanırım. adamlar gitmiş ultima 2'yi yapıcaklarına web tabanlı ultima yapmışlar. tüm taktirimi yitirdiler açıkcası. (ultima online kaç senelik oyun halen oynuyorum)

Ultima Online'ın EA Games ile hiç bir alakası yok.

Nasıl alakası yok EA games UO'yu alalı rahat 3-4 sene olmuştur.
    http://www.ea.com/games/ultima-online-stygian-abyss
    Googleye Ultima Online EA yazarsan görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Aster

quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

ultima online ea nındı sanırım. adamlar gitmiş ultima 2'yi yapıcaklarına web tabanlı ultima yapmışlar. tüm taktirimi yitirdiler açıkcası. (ultima online kaç senelik oyun halen oynuyorum)

Ultima Online'ın EA Games ile hiç bir alakası yok.

Nasıl alakası yok EA games UO'yu alalı rahat 3-4 sene olmuştur.
    http://www.ea.com/games/ultima-online-stygian-abyss
    Googleye Ultima Online EA yazarsan görürsün.

Dogrudur 4-5 sene oldu

• Bende başladım çok güzel, sardı bayağı.
  • Ben de 2-3 gün önce başladım 386 puandayım şuan. World 29 Continent 12'deyim. Nickim Metalwrath. 29. dünya yeni sanırım sıralamada 1600 lerdeyim. Bir kaç güne ilk bine girerim.
  • oyun kıyak yaa
  • Turk serverine bekleriz arkadaslar
  • Türk server ında dünya 2 deyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundervolt -- 25 Mayıs 2011; 19:34:10 >
  • Arkadaşlar oyunda aynı anda kaç tane inşaat yapılabiliyor? Düne kadar 15 tane falan inşaat aynı anda yapılabiliyorken bugün sayı 8'e düşmüş. Ben de belediye binasının leveliyle alakalı sanıyordum ama değilmiş herhalde. Acaba bilmeden inşaat emri sayısını yükseltecek bir şey mi yaptım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Arkadaşlar oyunda aynı anda kaç tane inşaat yapılabiliyor? Düne kadar 15 tane falan inşaat aynı anda yapılabiliyorken bugün sayı 8'e düşmüş. Ben de belediye binasının leveliyle alakalı sanıyordum ama değilmiş herhalde. Acaba bilmeden inşaat emri sayısını yükseltecek bir şey mi yaptım?

Normalde 6 tane koyabiliyorsun 2.800 puandayım 6 koyabiliyorum en fazla, arttırmak için elmas ile inşaat bakanı alabiliyorsun 10 liraydı sanırım.
  • Helall !
  • millet kale yapmanın avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilirmisiniz?
  • @dangershark

Kalen olursa diğer şehirlere saldırabilirsin, ele geçirebilirsin vs. aynı şekilde onlarda sana saldırır, kurmadığın sürece şehrini kimse elinden alamaz saldıramaz kısaca böyle belli bir seviyeye geldikten sonra kur.
  • En çok dh oyuncusu olan server hangisi?
    Bir de yabancı serverda oynamak istiyorum sizlerle.Ama oyunun tr olmasını istiyorum aynı zamanda.Çok şey mi istiyorum?
  • mesela ben 2. sehirde castle yaptım, 1. sehirdeki askerlerim ile saldırabiliyormuyum diger userlara?
  • Kale yapmayınca saldıramıyoruz, saldırılamıyoruz ama yağmalanabiliyoruz öyle mi? Zira benim ikinci şehrim gece 3 kere yağmalanmış.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.