Şimdi Ara

::::::::LORD_YARKANS::::::::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ahuhauhau şimdi lvl sınırı 80 olunca komediyi gör sen hocaa lvl 71 olcak çoğunluk gidicek lord yarkanı kesmeye hepsi 2k hit i yiyip geri dönücek bak gör sen belki 20(%100) bir shieldi olan max skill full sos setli bir nuker keser(nah keser)

ayrıca belki bazılarıda lvl düşer lordu kesim derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 25 Aralık 2006; 19:01:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

ahuhauhau şimdi lvl sınırı 80 olunca komediyi gör sen hocaa lvl 71 olcak çoğunluk gidicek lord yarkanı kesmeye hepsi 2k hit i yiyip geri dönücek bak gör sen belki 20(%100) bir shieldi olan max skill full sos setli bir nuker keser(nah keser)

ayrıca belki bazılarıda lvl düşer lordu kesim derken

yok hacım şimdiden taktik geliştirmeye başladık,du bakalım gorcez taktik işe yarıcakmı.. :D
    zatende ben illa öldürmeye gitmicem sadece curcuna içinbide millete yardım etmek 3-5 damge vermek için :D.valla videolarda gordun okçular nasıl çakıyorlar öyle,ahanda bende öle yapcam :D 500-500 vursak kâr kârdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 25 Aralık 2006; 19:09:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jackal_66

http://forum.donanimhaber.com/m_11201154/tm.htm

evet bunu izledim ancak bize gercek kesilme goruntuleri lazımdı. taktikleri daha iyi geliştirenbiliriz :D
    teşekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.