Şimdi Ara

Lords of Fallen GOTY %100 Türkçe Yama Yayınlandı [APEX ÇEVİRİ] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
16
Favori
5.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler emeği ve desteği geçen herkesiz elinize gönlünüze sağlık.aşırı para düşkünü olupta sevindirmek için değilde cebini şişirmek isteyenlere örnek olsun.saolun
  • Teşekkürler elinize sağlık.
  • Elinize emeğinize yüreğinize sağlık.. Yama da emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.. Bu arada başka bir yama projeniz olacak mı ?
  • Yama projeleriniz de başarılar dilerim iyi çalışmalar...
  • Öncelikle çok teşekkür ediyorum çıktığı zaman oynamış ve bitirmiştim. Ama Türkçe yamasının çıkacağını sanmıyordum. Sizin emeklerinizle hayal gerçek oldu oyunu tekrar kurup baştan oynayacağım. Ellerinize sağlık güzel insanlar sağolun
  • her kimin emeği varsa hepsine sonsuz teşekkür ederim. Cidden
  • İş güçten henüz deneyimleyemedim ama hafta sonu oynayacağım. Eminim emekleriniz sayesinde güzel bir oyun oynayacağız sayenizde. Teşekkürler.
  • çok çok teşekkür ederiz güzel çalışmanız için darısı diğer az bilenen güzel oyunlara.
  • Vay beee. Sonunda yaması tamamlandı demek. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Darısı Mafia 3, Mad Max oyunlarına olsun o zaman.
  • Vay be. Bu oyuna birçok insan kötü eleştiri yapmıştı ama ben severek oynayıp bitirmiştim. Şimdi yamayı görünce şaşırdım, tekrardan oynayacağıma kesin gözüyle bakıyordum ki Türkçe oynamak çok iyi olacak emeği geçen herkese teşekkürler. Elleriniz dert görmesin.
  • arkaaşlar bu arada oyunda 120 fps kilidi var sanırım bunu kaldırmanın yolunu bilen varmı
  • Yama sorunsuz çalışıyor elinize sağlık. Şu 2.komutan bosu çok kansermiş ya
  • Emeği geçen herkese çok teşekkürler, ilk çıktığında bitirmiştim ama şimdi bir daha Türkçe olarak oynanır.
  • yamayı bitirdiğiniz için teşekkür ederim..başka yamalarınızıda bekliyoruz..
  • Teşekkürler :)
  • 2 ocak 2015 oyunu satın almıştım biraz oynadım hoşuma gitmişti eyv turkce ceviri ile oyunu bitiririm hak ettiği degeri görmeyen bir oyun oldu
  • Yeni çeviri projemiz;
    https://forum.donanimhaber.com/wwe-2k19-turkce-yama-20-apex-ceviri--137407346

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrmesports -- 6 Mart 2019; 13:31:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.