Lords of The Fallen 2 | PS5 | ANA KONU Polonyalı yayıncı ve geliştirici CI Games, Lords of the Fallen 2'yi PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için duyurdu. 2023'te çıkan Lords of the Fallen'ın devamı niteliğindeki oyun, Polonyalı finansal medya kuruluşu Bankier aracılığıyla yapılan bir açıklamanın parçası olarak doğrulandı. Açıklamaya göre, devam oyunu (şimdilik Lords of the Fallen 2 olarak adlandırılıyor) oyunun yaşam döngüsü "boyunca" Epic Games Store üzerinden PC'ye tamamen özel olacak. Dolayısıyla, Lords of the Fallen PC'de zamanlanmış bir EGS-özel oyunu olmayacak. Konsollarda yayınlanmasıyla ilgili olarak ise şu açıklama yapıldı: "Oyunun şu anda geliştirilmekte olduğu PlayStation 5 ve Xbox Series X|S dahil olmak üzere diğer tüm platformlarda yayınlama ve küresel dağıtım hakları da dahil olmak üzere tüm telif hakları (IP) dahil olmak üzere Oyun ve serinin hakları Şirkette kalacaktır". Lords of the Fallen 2 2026'da PC, PS5 ve Xbox Series X|S için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Devam oyunu hakkında daha fazla bilgi yakın gelecekte paylaşılacaktır. Geliştirici : CI Games Yayıncı : CI Games Çıkış Tarihi : 2026 Duyuru Açıklaması < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 20 Haziran 2024; 13:42:37 > |
Lords of The Fallen II | PS5 | ANA KONU
-
-
x (formerly twitter)LORDS OF THE FALLEN (@lotfgame) on Xhttps://x.com/lotfgame/status/1803111843088506921
-
İlk oyun anlamadığım şekilde çok fazla eleştirildi. Ben çok beğendim ve hatta platinledim oyunların yapım sürelerini de düşününce 2 sene gayet kısa bir süre, bu da ayrıca sevindirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler
Lords of the Fallen serisinin devam oyunu Lords of the Fallen 2 için yepyeni detaylar ortaya çıktı. Sızdırılan bir belge aracılığıyla açığa çıkan yeni bilgiler sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını şimdiden öğrenebiliyoruz.
CI Games ve Hexworks aracılığıyla bizlere sunulacak olan Lords of the Fallen 2 ilk etapta PC platformunda Epic Games mağazasına özel olacak. İlk oyunda olduğu gibi devam oyununda da Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılacak. Epic Games mağazasına özel olması elbette sürpriz değil. Çünkü Haziran 2024 tarihinde Epic şirketinin Lords of the Fallen 2'nin özel yayımcısı olacağını öğrendik.
Sızdırılan belgeye bakacak olursak Lords of the Fallen 2 yeni oynanış iyileştirmeleri ile beraber gelecek. Farklı oyun modlarının da bulunacağı yapımda, daha sıradan oyuncuların da oyunu oynaması sağlanacak. Temel tek oyunculu modun yanı sıra iş birliği içerisinde ilerleyebileceğiniz bir co-op desteği de bulunacak.
CI Games tarafından açıklanan detaylara göre devam oyunu 2025 yılı içerisinde resmi olarak duyurulacak. Oyunun çıkış tarihi ise 2026 olarak hedefleniyor.
Kaynak :
dsogamingFirst details for Lords of the Fallen 2 via leaked documenthttps://www.dsogaming.com/news/lords-of-the-fallen-2-may-be-exclusive-to-epic-games-store/
-
Umbral dünyasını anlamak, oyunu kavramak ilk başlayanlar için zor oluyor fakat öğrendikçe güzel bir souls deneyimi olmuştu.
Umarım iyi bir fiyatla gelir.
-
Sabırsızlıkla bekliyorum ilk oyun çok iyiydi souls oyunlarına farklı bir tarz getiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz underrated kaldı ama ben de çok beğendim. Özellikle 2 farklı dünya/boyut olayı bence gayet de yaratıcıydı. Keşke şu şöyle olsaydı bu böyle yapılsaydı dediğim bir tarafını hatırlamıyorum açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 18 Ekim 2024; 19:28:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanla değerini gösterir bence.ben çok eğlendim. İkinci oyun da çıkınca daha çok tanınacaktır.
Beyler Lords of the Fallen 2014 oyunu nasıl? Oynanır mı?
Xboxta 15tl Parasında değilim de , vakit kaybı mı yoksa şans vereyim mi?
-
Oynadığım ilk çakma Souls oyunuydu DS2 den sonra oynamıştım. Oyun bir labirenti andıran tek harita, 4 5 boss, 5 6 moobdan oluşuyordu çok keyifli gelmemişti 2014 yılında şimdi hiç çekilmez.
-
2014 teki oyundan bahsetmiyoruz arkadaşlar yeni oyunu gayet iyi 2023 yapımı olan
Dark Souls, Demon Souls, Bloodborne serilerini platinlemiş biri olarak 2014 yılında çıkanı da çok severek bitirmiştim. Saydığım oyunlara göre çok daha kolaydı.
2023 yılında çıkana henüz başladım ve fena gitmiyor.
2. oyunda iyi olacaktır.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X