Şimdi Ara

The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
9
Favori
12.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aldım dostlar. Kötü çıkarsa da artık bu firmadan uzak durma zamanı der yüzüne bakmam daha sonra çıkaracakları oyunların.
    Ama izlediğim ufak tefek oynanış videolarından eğlendirecek gibi duruyor oyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt
    Güzel oyun hocam doğru bir karar vermişsin tebrik ederim Ben ilk versiyonunu oynamıştım, o zamanlar boss'ların canı aşırı yüksekti. Gelen güncellemelerden sonra onu eminim dengelemişlerdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam kötü değil ya bu kadar düşünme. Ben bedava oynadım ama paralı deseler alırdım gerçekten iyi. Yardım lazım olursa haber et:)

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Sizi Bloodborne sayfasından tanıyorum. BB ile başlayıp tüm souls oyunlarını bitirmiştiniz sanırsam.

Ayrıca yukarıda Remnant 2 hakkındaki yorumunuza da katılıyorum ki ben ilk oyundan da çok ama çok memnun kalmış, eğlenmiştim. Bu arada halen oynuyorum. Adamlar bitmeyen oyun yapmış. Ek paketler fena.

Bu oyunda da umarım eğlenirim dediğiniz gibi.

Nioh'lar ve Armored Core 6 kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Armored bilmem ama Nioh serisi, özellikle build yapma da tüm souls oyunları toplansa eline su dökemez.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Aralık 2024; 5:4:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.