Şimdi Ara

loryarkan kac lvl de kesiliyor???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cagatay_xx

quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Oooo yenilikler olmuş burda.Ayrıca Cağatay aganın charı da çok güzelmiş.70+ olan herkes kesebilir

Yeni cahr açmıştım 5 ay önce b*t a koydum 56 dan sonra sora bot aldım falan filan 79 dum dün level atladım 80 ye.Ayrıca Alfonso_Ledr die char açmışam hayırlı olsun 23 level sword shield intçi

Kafede kasmak zor değilmi aga nası bu kadar ÇAR yapıyon Kafede nası bota koyuyon aga o kadar zengin misin yoksa koçun oğlumusun Aga o intçi ÇAR ını bana versene Correl gılev mi arçır mı aga , protektör mü armır mı garmınt mı agaaaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Orjinalden alıntı: cagatay_xx

quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Oooo yenilikler olmuş burda.Ayrıca Cağatay aganın charı da çok güzelmiş.70+ olan herkes kesebilir

Yeni cahr açmıştım 5 ay önce b*t a koydum 56 dan sonra sora bot aldım falan filan 79 dum dün level atladım 80 ye.Ayrıca Alfonso_Ledr die char açmışam hayırlı olsun 23 level sword shield intçi

Kafede kasmak zor değilmi aga nası bu kadar ÇAR yapıyon Kafede nası bota koyuyon aga o kadar zengin misin yoksa koçun oğlumusun Aga o intçi ÇAR ını bana versene Correl gılev mi arçır mı aga , protektör mü armır mı garmınt mı agaaaaaaaa

Eve yükledim 5 ay önce Ömer abimin bilgisayarında bota koydum

• 82 de kesio adamlar ama64te kesen de var 60dada(bugdayken tabi)
  • Tek başına olunca biraz zorlanabilirsin, ama parti ile olunca kolay bir şekilde indirebilirsin. Kesme oranı daha çok Lv'e değil elindeki silahına, yapılandırmana ve itemlerine dayanır. Bunları baz alarak Yarkan'ın karşısına çıkarsan daha rahat olursun.
    Konu amacından gayet sapmış zaten..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.