Oooo yenilikler olmuş burda.Ayrıca Cağatay aganın charı da çok güzelmiş.70+ olan herkes kesebilir
Yeni cahr açmıştım 5 ay önce b*t a koydum 56 dan sonra sora bot aldım falan filan 79 dum dün level atladım 80 ye.Ayrıca Alfonso_Ledr die char açmışam hayırlı olsun 23 level sword shield intçi
Kafede kasmak zor değilmi aga nası bu kadar ÇAR yapıyon Kafede nası bota koyuyon aga o kadar zengin misin yoksa koçun oğlumusun Aga o intçi ÇAR ını bana versene Correl gılev mi arçır mı aga , protektör mü armır mı garmınt mı agaaaaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: saygacfurkan
quote:
Orjinalden alıntı: cagatay_xx
quote:
Orjinalden alıntı: _LoRDi_
Oooo yenilikler olmuş burda.Ayrıca Cağatay aganın charı da çok güzelmiş.70+ olan herkes kesebilir
Yeni cahr açmıştım 5 ay önce b*t a koydum 56 dan sonra sora bot aldım falan filan 79 dum dün level atladım 80 ye.Ayrıca Alfonso_Ledr die char açmışam hayırlı olsun 23 level sword shield intçi
Kafede kasmak zor değilmi aga nası bu kadar ÇAR yapıyon Kafede nası bota koyuyon aga o kadar zengin misin yoksa koçun oğlumusun Aga o intçi ÇAR ını bana versene Correl gılev mi arçır mı aga , protektör mü armır mı garmınt mı agaaaaaaaa
Eve yükledim 5 ay önce Ömer abimin bilgisayarında bota koydum
82 de kesio adamlar ama64te kesen de var 60dada(bugdayken tabi)
Tek başına olunca biraz zorlanabilirsin, ama parti ile olunca kolay bir şekilde indirebilirsin. Kesme oranı daha çok Lv'e değil elindeki silahına, yapılandırmana ve itemlerine dayanır. Bunları baz alarak Yarkan'ın karşısına çıkarsan daha rahat olursun. Konu amacından gayet sapmış zaten..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme