Şimdi Ara

Loss Prevented

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EUW serverında 10 oyun girdim bunların sonucunda 5 Win 5 Lose aldım fakat loselarım "Loss Prevented" olarak gözüküyor . Bu yazı da bildiğim kadarıyla oyunda oluşan teknik hatalardan (lag vb.) dolayı kaybettiğinde yazıyor . Okuduğum yorumlarda oyunlarımın lose sayılmayacağı ve Elo'ma etki etmeyeceği söyleniyor fakat 10 oyun sonunda ligim belli oldu . Olası bir "loseların sayılmaması" durumunda ne olacak ? Geriye kalan 5 oyunu tekrar mı oynayacağım yoksa böyle mi devam edecek ? Yanlış biliyorsam da bilen birileri aydınlatabilir "Loss Prevented" konusunda .

NOT:10 oyundan sonra yine Ranked girip kaybettim ve yine "Loss Prevented" yazdı , 0 LP vardı şuan yine 0 LP var...

• sen arafta kalmışsın tövbe bismillah
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

sen arafta kalmışsın tövbe bismillah

Şüphelenmedim değil ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

sen arafta kalmışsın tövbe bismillah

•  Loss Prevented

Başka da diyecek bir şeyim yok.
    Mürit toplarsan haber sal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khashoggi -- 18 Ocak 2014; 16:55:09 >
  • Motivasyon mesajlarınız için sağolun arkadaşlar
  • Nasil ya 10 oyun atmana ragmen ligin belli olmadi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westside26

Nasil ya 10 oyun atmana ragmen ligin belli olmadi mi?

Ligim belli oldu fakat dedikleri gibi "Loss Prevented" alınan oyunlar sayılmıyorsa yeniden mi oyun atacağım ligimin belli olması için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegeaan

quote:

Nasil ya 10 oyun atmana ragmen ligin belli olmadi mi?

Ligim belli oldu fakat dedikleri gibi "Loss Prevented" alınan oyunlar sayılmıyorsa yeniden mi oyun atacağım ligimin belli olması için ?

hayır 5 oyunda ligin belli olmus işte loss prevented oyun hakkından düşüyo ama mmrı azaltmıyor.
  • 5win 0lose mu sayildi simdi bu arkadasin durumu

• quote:

5win 0lose mu sayildi simdi bu arkadasin durumu

Onu soruyorum işte ben de
  • s3 ligin neydi şimdi ne oldu asıl soru bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapper

s3 ligin neydi şimdi ne oldu asıl soru bu

(Ezmeyin ) 3 kere server transferi yaptığımdan dolayı en son Westte Silver 5 'dim sezon bittiğinde , şuanda Silver 3'üm 10 oyunun ardından.
  • Loss preventedlar mactan eksiliyor ama ama zaten sen 3 kere server degisikligi yaptigin icin mmr i mahvetmissin. 5 yenilgi 0 galibiyet sonucu seni silver 3 e atmis. 10 da 0 yapsan buyuk ihtimal silver 1 olurdun.

• Aynısı şimdi seri maçımın ilkinde oldu. Kaybettik sagolsun takım eşşek olunca ama seriye kayıp olarak işlemedi hala bekliyorum 15 dk dır işlemedi kayıp olarak.
  • 6 kazandım 3 kaybettim 1 lose pre geldi eğer aşırı şag olmasa onuda kazanıyordum... Fakat silver 2 ye attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherkez26 -- 18 Ocak 2014; 18:46:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.