Şimdi Ara

Lost Age (RP SHARD) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşlar herkesi kesinlikle bekliyoruz...Nickler ;
    *Rich
    *Danilo
    *Engineer
    *CrafterDH

Nickli kişileri gördüğünüzde Dh'dan olduğunuzu belirtiğ yardım alabilirsinz..Saygılarımı sunarım kadim dostlarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuaR -- 29 Temmuz 2007; 22:15:56 >
  • benide bekleyin bende geleceğim hatta geliyorum yalnız oyuna başlamadan bir sorayım warrior lar bunda da eziliyormu çoğu serverda olduğu gibi?
  • Bonuslar var warriorların ama su anda en üst konumdakiler warlocklar özellikle knight robe giyen warlock kolay kolay yatmaz 50-95 ar verio ve warlocklar high mage robe vb robeleri giyebiliyorlar ama eminimki yakında purelere göre bişeyler yapılacakdır

not:Mage,Eva,İns 100 olunca Corp Por inanılmaz fazla dmg verio(yanlısım yoksa 50+)
  • girdim servera sonunda baya bi kapalıydı :S sonunda girdim su anda sethradayım sizler nerdesiniz?
  • Nick ne
  • bende üye oldum bugün burak434 diye ama daha ilk oynayışım olucak uo'yu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

Nick ne

lilith de cuma gunu tatile gidicem ozamana kadar da az girerim pek goremeyebilirsnz tatilden gelince baya kasıcam :) bu arada bizim kasabamız oldumu?
  • Stafflar satmaya baslayınca alıcam
  • ohoo 3-4 sene önceki serverımızın ismi bu
    çalıntı isimle server açmışlar
    www.lostage.org vardı 3-4 sene kadar önce, sonra epica oldu ismi falan...
  • Olabilir demek ki üretken insanlar değillermiş yada o serverdan haberleri yokmuş.İsim hakkı almış mı sizin Lost Age.Almadıysa bi halta yaramaz sanırım.Lost Age sanki herkes haberdardı 3 4 yıl önce.Gerçi ben biliodum sanırsam o zaman küçükken hayal meyal hatırlıyorum sarı marı bi sitesi vardı :D Belkide yanlış hatırlıyorumdur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.