Konuyu doğrudan sorana değil bundan sonra kafasında böyle bir soru oluşabilecek arkadaşlarımız için bir görüş oluşssun diye hortlattım tarihi bizde görüyoruz merak etmeyin.
OZ TEK GECERİM ABİ.
quote:
Orjinalden alıntı: Weycell 61
Bana göre Lost'dan daha kalitelisi yok ilk onu izlemekle büyük doğru yapmışsın...Diziler ikiye ayrılır bence: 1-Lost 2-Diğerleri.....(Yani bundan sonra ne izlersen izle Lost'un yerini tutmyacak)
Aynen Heroes'u izledim sezon 2'ide bitirdim. The Lost Room izledim.Prison Break izledim.Hiçbiri Lost'un yerini tutmuyo.İyi ki yabancı diziye Lost'la başlamışım.
Galactica - X-Files
quote:
Orjinalden alıntı: SharDDewiL
quote:
Orjinalden alıntı: Weycell 61
Bana göre Lost'dan daha kalitelisi yok ilk onu izlemekle büyük doğru yapmışsın...Diziler ikiye ayrılır bence: 1-Lost 2-Diğerleri.....(Yani bundan sonra ne izlersen izle Lost'un yerini tutmyacak)
Aynen Heroes'u izledim sezon 2'ide bitirdim. The Lost Room izledim.Prison Break izledim.Hiçbiri Lost'un yerini tutmuyo.İyi ki yabancı diziye Lost'la başlamışım.
Evet aynen...Ama illaki bir isim sarfetmek gerekirse Lost'dan sonra Prison Break iyi gider ve hiç sıkmaz, çok kaliteli bir yapım. Üst üste 6 bölüm felan izledim heralde dün gece sabah oldu duiye bıraktım yoksa devam edecektim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme