Şimdi Ara

lost dizisini kawai matrix dvd/divx de alt yazılı nasıl izleyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar.elimde lost dizisinin divxleri var ama dizi ve alt yazı dosyaları ayrı ayrı.bilgisayarda alt yazıları üzerine sürükleyerek izleyebiliyorum.ama kawai matrix dvd/divx playerda alt yazılı nasıl izleyebilirim?

• eğer dvd de altyazıları kendin seçemiyorsan yani otomatik olarak çalıştırıyorsa altyazı ve filmin aynı dosyada ve aynı isimde olması gerekebilir. bu nedenle tekrar bu şekilde yazarsan seyredebilirsin.
  • alt yazı ve film dosyaları aynı dvd de ama farklı dosyalar halinde .bilgisayarda sürükleyip bırakarak izleyebiliyorum.fakat dvd player da alt yazı giremiyorum.nasıl birleştirebilirim?
  • dostum dvd yi tekrar yazman lazım dosyaları harddisk e at sonra altyazı ve film aynı dosyada olacak şekilde yaz...
  • film ve alt yazı dosyasını nasıl birleştireceğimi bilmiyorum.bunun için bir program varmı?birleştirip tek dosya yapan?
  • dostum birleştirmeyeceksin zaten altyazıları ve filmleri aynı klasörde olacak şekilde yazsan yeter hatta klasör falan da yapma at hepsini dvd nin içine yaz yeter tabi aynı isimde olmasına dikkat et mesela bölümün adı "lost_s01e05" ise altyazının ismi de "lost_s01e05.srt" olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 22 Şubat 2007; 10:25:43 >
  • teşekkürler.olayı hallettim.ama bazı harf karakterleri bilgisayarda doğru gözükürken televizyonda farklı çıkıyor bunu düzeltebilir miyiz?
  • türkçe karakter problemi dvd den kaynaklanıyor yeni yazılımını bulabilirsen daha doğrusu yazılımı varsa belki düzeltilmiş olabilir. ya da zor yol olarak pc de bir altyazı düzenleme programı kullanarak türkçe karakterleri değiştirirsin mesela ş-s , ğ-g değişimi gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.