Şimdi Ara

Lost SAGA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun içi karakterlerde skill farklılıkları ne düzeyde acaba, bilgi alabilir miyim?
  • Oyun içi karakterlerde skill farklılıkları ne düzeyde derken, tam olarak anlamadım, biraz açabilir misin?
  • Sanırım oyundaki karakterler arasında uçurum var mı onu sormak istiyor, yani bir karakterin skilleri diğerinden aşırı güçlü olabiliyor mu gibi bir şey çıkardım ben :D
  • Her karakterin kaçar skili var mesela ?
  • Yanlış anlamışım ben
  • estagfurullah ben anlatamamışımdır :D
  • Hmm, her karakterde 4 skill bulunuyor. O yüzden çoğu mmo ya göre alışması çok rahat
  • Yetenekler giysilerle bağlantılı diye bişey duydum doğru mudur
  • Doğrudur
  • Doğrudur demiş bırakmış ya insan açıklar biraz, yeni başlıcak arkadaş :)
    Yetenekler temel olarak giysilerden geliyor. Giysi çeşitleri Kafalık,Gövdelik,Trinket ve Silah. Karakterinize istediğiniz giysiyi giydirebiliyorsunuz. Tabi karakterin kendine has giysileri mevcut, bunu başka bir karakterin giysisi ile de değiştirebiliyorsunuz.
  • Duyduysa bi yerden öğrenmiştir diye düşündüm ondan açıklamadım ben :D
  • @carss kardeşim teşekkür ederim açıkladığın içi :) ayrıca bişey daha sorcaktım, karakterler yada giysiler oyun için yada gerçek bi paraya tabii mi ?
  • Heh bak bunu açıklayayım
    Her iki şekilde de alınıyo. Permanent ve Limited şekilde. Oyun içi parayla 2-10 saat kiralayabiliyorsun, Limited oluyor bu. Gerçek parayla ise de Permanent sınırsız olarak alabilirsin.
  • Ayrıca bir noktayı atlamışsın. Şöyle bir alternatif de var, Permanent Gear adlı kutular var, bunlardan aldığın zaman rastgele bir giysi permanent oluyor. Bunu da oyun içi parayla alabiliyorsun
  • Eventlar ne sıklıkla olmakta ?
  • Yarışma gibi oldu burası da ha, sorular geliyo cevaplamaya çalışıyoz stres oldum :)
  • ahahahah aynen
  • Eventlar çok fazla oluyor ya baya aktif oyun.
  • Ayrıntı olarak her cumartesi ve pazar daha fazla oyun parası ve exp gibi şeyler oluyor. Hergün oyuna girersen, aktifliğini sürdürdüğün için artan ödüller falan geliyo
  • Oyunun bir çok şirket tarafından el değiştirmesi bazı sıkıntılar oluşturmadı mı? Yani grafiklerinde farklılıklar, oyun içi farklılıklar ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.