Oyun içi karakterlerde skill farklılıkları ne düzeyde acaba, bilgi alabilir miyim?
Oyun içi karakterlerde skill farklılıkları ne düzeyde derken, tam olarak anlamadım, biraz açabilir misin?
Sanırım oyundaki karakterler arasında uçurum var mı onu sormak istiyor, yani bir karakterin skilleri diğerinden aşırı güçlü olabiliyor mu gibi bir şey çıkardım ben :D
Her karakterin kaçar skili var mesela ?
Yanlış anlamışım ben
estagfurullah ben anlatamamışımdır :D
Hmm, her karakterde 4 skill bulunuyor. O yüzden çoğu mmo ya göre alışması çok rahat
Yetenekler giysilerle bağlantılı diye bişey duydum doğru mudur
Doğrudur
Doğrudur demiş bırakmış ya insan açıklar biraz, yeni başlıcak arkadaş :) Yetenekler temel olarak giysilerden geliyor. Giysi çeşitleri Kafalık,Gövdelik,Trinket ve Silah. Karakterinize istediğiniz giysiyi giydirebiliyorsunuz. Tabi karakterin kendine has giysileri mevcut, bunu başka bir karakterin giysisi ile de değiştirebiliyorsunuz.
Duyduysa bi yerden öğrenmiştir diye düşündüm ondan açıklamadım ben :D
@carss kardeşim teşekkür ederim açıkladığın içi :) ayrıca bişey daha sorcaktım, karakterler yada giysiler oyun için yada gerçek bi paraya tabii mi ?
Heh bak bunu açıklayayım Her iki şekilde de alınıyo. Permanent ve Limited şekilde. Oyun içi parayla 2-10 saat kiralayabiliyorsun, Limited oluyor bu. Gerçek parayla ise de Permanent sınırsız olarak alabilirsin.
Ayrıca bir noktayı atlamışsın. Şöyle bir alternatif de var, Permanent Gear adlı kutular var, bunlardan aldığın zaman rastgele bir giysi permanent oluyor. Bunu da oyun içi parayla alabiliyorsun
Eventlar ne sıklıkla olmakta ?
Yarışma gibi oldu burası da ha, sorular geliyo cevaplamaya çalışıyoz stres oldum :)
ahahahah aynen
Eventlar çok fazla oluyor ya baya aktif oyun.
Ayrıntı olarak her cumartesi ve pazar daha fazla oyun parası ve exp gibi şeyler oluyor. Hergün oyuna girersen, aktifliğini sürdürdüğün için artan ödüller falan geliyo
Oyunun bir çok şirket tarafından el değiştirmesi bazı sıkıntılar oluşturmadı mı? Yani grafiklerinde farklılıklar, oyun içi farklılıklar ?