Şimdi Ara

Lost tarzı bagımlılık yapan gizem sürekli izleme hissi veren dizi önerisi istiyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DDixon

Lost o kadar iyi mi ya. bende başlasam mı diye düşünüyordum

bugün bitti gerçekten efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

Lost o kadar iyi mi ya. bende başlasam mı diye düşünüyordum

valla hocam şöyle diyim ben o kadar dizi izledim ama bu kadar diğer bölmü hissi veren bagımlılık yapan başından kaldırmayan bir dizi görmedim bir oturuşta 10 12 bölüm gidiyordm gerisini siz düşünün şu an fringeye başladım buda bay hoşuma gitmeye başladı vizeler bitsin izlemeyi düşünüyorum
  • Pretty little liars öneriyorum. Dalga geçmek serbest ama losttan sonra izlediğim en gizemli teorili gerilimli ve heyecanlı dizidir. Ve her bölüm birbirinin devamı inanılmaz sürükleyicidir. 50 ye yakın yabancı dizi izlediğimi söylemekte de fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lost'un ilk bölümünü izledim pek sarmadı açıkçası diğer bölümü hiç merak etmedim. Bence gelmiş geçmiş en iyi dizi The Walking Dead'dır zaten Yabancı ülkelerde en popüler diziymiş IMDB öyle gösteriyor tavsiyem TWD yada Supernatural izleyin Supernatural gerçekten çok iyi bir dizi oyunculuklar muazzam zaten diziyi sizi izlettiren Dean ve Sam ikilisi :) 2.sezonda asıl olaylar başlıyor tavsiyem Twd ve Supernatural <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Pretty little liars öneriyorum. Dalga geçmek serbest ama losttan sonra izlediğim en gizemli teorili gerilimli ve heyecanlı dizidir. Ve her bölüm birbirinin devamı inanılmaz sürükleyicidir. 50 ye yakın yabancı dizi izlediğimi söylemekte de fayda var.

hocam cok saolun vizeler bitsin bakcam imkanim olcak umarım dediginiz gibidir şu an fringe dediler fringeye 2 3 bölüm baktım baya sardı açıkcası bilim kurgu vs. vizeler bitsin dediğiniz diziyede bakcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!ExamPLe!!!

Lost'un ilk bölümünü izledim pek sarmadı açıkçası diğer bölümü hiç merak etmedim. Bence gelmiş geçmiş en iyi dizi The Walking Dead'dır zaten Yabancı ülkelerde en popüler diziymiş IMDB öyle gösteriyor tavsiyem TWD yada Supernatural izleyin Supernatural gerçekten çok iyi bir dizi oyunculuklar muazzam zaten diziyi sizi izlettiren Dean ve Sam ikilisi :) 2.sezonda asıl olaylar başlıyor tavsiyem Twd ve Supernatural <3

Supernatural hastasıyım bende hocam bayadır izliyorum Twd o kadar sarmadı açıkcası ilk sezonlar güzeldi ama digerleri fazla sarmadı yorumuzun için saolun.
  • "Vikings" hiç izlemedim güzel bir diziye benziyor ne diyorsunuz ? izleyen varsa aydınlatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Fringe tam size göre hocam.

aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fringe e 3 bölüm izleyip guzel degil diyenlere inanma . ilk sezonu izlemeden kimse bişey demesin. Zaten başlarsan lostla bazı konularda bağlantılı olduğunu göreceksin.

• Fringe harikadir 1-2 bolum izleyip arka sokaklar damgasi vurulmamali.Hayatiniz olan ve gerçekten mumkunmu diyebileceğiniz merak edip internette olabilirim diyeceginiz onlarca şey olacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.