arkadaslar oyuna goz attim bende baslamayi dusunenler icin bi fikir olur en azindan diye feedback veriyim.
Karakter 101lwl olarak janganda doguyor.Uzerinde immortality itemlerle.Ilk yarattigim karakter Dagger`di.Gelen itemler onunla uyumlu olarak L.a geldi sandim denemek icin robe giyen bir karakter yarattigimda ise yine ayni sonucu verince itemlerin fix geldigine karar verdim.(Light Armor-Protector Female-Male immortality set ve eu-chin acc set)Buda l.a ve protector kullanmiycak kisiler icin ilk basta goze carpabilir. Karakteri yaratip free silk`in verdigi avantajla pet-devil-pre basip reverse hiziyla atildim alex`e.Lwl atlamak icin biraz yol gezinmeniz gerekli cunku sw`de Moblar cok seyrek kesinlikle fazlalastirilmasi gerekli. Karakterler 101lwl olarak basladigi icin HONOR sistemi kapali oda ayri bi siralama oldugu icin heyacani devre disi kalmis. Edindigim bilgilere gore 13dg itemler sadece tl ile alinirken 12dg itemler ise mirror dimension`da dusme olasiligina sahip.Buda gozle gorulur bi fark yaratir tabiki. Bunun yaninda iyi seylerde yok degil tabiki birazda onlardan bahsediyim; Private serverlarin cogunda sw ayak bastiginizda etrafta kimse olmaz ama burada hatrisayilir player var ama yeterli degil tabiki. Private sw oyuncularinin en cok canini sikan ikide bi sw kapanma ve dc olayina rastlamadim. Ve Uniqlerin havada ucustugu bir server kesinlikle demon kesiyorsunuz lord atiyor ayni anda isy yani uniq anlaminda zaman kavrami cok iyi oturtulmus Uniq bekliycem diye pc basinda agac olmaniza gerek yok.
arkadaşlar bu güzel yorumlarınıza teşekkür ederim item satış mantığı şu şekil serverin kalkınması için bişi satması gerekiyor bende orta derece bişi satıp serveri kalkındırmayı düşünmüştüm ve bu düşüncem tuttu 19 aydır burdayız 13dg oyunda olmadığı için +7 satıyorum alıyorlar ama oyunda max item basma +18 yani item almıyanda bu serverde iyi derecede bunu tabiki oyuna girerek anlıyabilirsiniz