Şimdi Ara

Losttaki Jacop'un İkizi Bulundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caneker

jacop = aaron teorisi nasil sizce?

Mantıksız bence

Ama olabilirde
  • quote:

ziyaa
  • quote:

Öle Bişey Olursa Diziyi Bırakırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Zombie

quote:

Öle Bişey Olursa Diziyi Bırakırım

niye..o kadar sey oldu ve dizinin kendine baglayan yonleri bunlar...bence boyle acayip gelismelere hazir olmak lazim...zaman kavrami yok dizide zaten..ilk bolumlerde claire evlatlik verecekti kalem yazmadi, falci bilerek ucaga bindirdi claire i...aaron i mutlaka claire buyutmeli gibi seyler yasandi..bisey var bu cocukta...

•  Losttaki Jacop'un İkizi Bulundu

Darkufo’da taze taze okuduğum bir söylentiyi paylaşayım dedim. Bu söylentiye göre:

1) Charlie (Dominic Monaghan), 6.sezonda geri dönecek ve 4 bölüm boyunca bizlerle birlikte olacakmış.
    2) Shannon (Maggie Grace) , 6.sezonda 6 bölümde yer alacakmış.
    3) Claire (Emily De Ravin) , bütün sezon boyunca bizlerle birlikte olacakmış.

kaynak:darkufo
    çeviri:ninni
  • bence tabuttan Locke çıkacak.Çünkü adam Jacke arkadaşınız mı aileden mi diye sorduğunda hiçbiri diyor.Bide jacob dirilecek hanso ailesi adaya gelecek widmore eloise felanda adaya gelecek yeni dharma kurulacak uzaylılar gelecek ve savaş başlıcak.siyah ve beyazın savaşı.Not adayı kuran uzaylılar bence.
  • Uzaylılarmı sanmıyorum

Claire'nin diziye geleceğini biliyordumda Charlie ile Shannon ne yapacak yahu

Aslında onlarca teori üretilebilir dizi hakkında Yapımcılar bizi ters köşeye yatırır

Bence bizimkiler burdan kaçacak

Losttaki Jacop'un İkizi Bulundu

• Aha şuraya yazıyorum.Finali izledikten sonra aynen şunu diyeceğiz 'Ulan biz ne salağız herşey gözümüzün önünde ve biz göremedik' deyip küfürler yağdıracağız.Sonra tekrar izleyip vay be demek böyleymiş felan diyeceğiz.SS alın finalde görüşürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ne[M]esis

Aha şuraya yazıyorum.Finali izledikten sonra aynen şunu diyeceğiz 'Ulan biz ne salağız herşey gözümüzün önünde ve biz göremedik' deyip küfürler yağdıracağız.Sonra tekrar izleyip vay be demek böyleymiş felan diyeceğiz.SS alın finalde görüşürüz

İnşallah dizi bittiği zaman havada soru kalmaz yoksa

• 6.Sezon Sondu Galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish Zombie -- 13 Temmuz 2009; 3:06:09 >
  • Evet son

İlk ve son bölümü 2 saat uzunluğunda olacak ama
  • yaw su uzayli muhabbetini hic sevmedim ben, herkes ayni seyi soyluyo ama bence isin ucunu uzaylilara baglayacak kadar yeteneksiz deil senaristler...
  • Ne dersek diyelim senaristler bizi şaşırtır
  • ayrica tabuttan locke cikti zaten, hangi tabut bu?...ben orayi soyle yorumladim izlerken...locke olmeden once gelcege gidip jacobu oldurmus olabilir, cunki parlamalar olurken devamli zamanda yolculuk yapiyodu, hatta pusulayi gelecekte kendine verdirtti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 13 Temmuz 2009; 3:10:19 >
  • Tabuttaki lock çıktı ama gerçek lockmu bakalım

Büyük ihtimal black smoke çıkar.Bölümün başında jacop'a diyordu zaten seni öldürmenin bir yolunu bulacağım diye

quote:

ayrica tabuttalocke cikti zaten, hangi tabut bu?...ben orayi soyle yorumladim izlerken...locke olmeden once gelege gidip jacobu oldurmus olabilir, cunki parlamalar olurken devamli zamanda yolculuk yapiyodu, hatta pusulayi gelecekte kendine verdirtti...

burayı hatırlayamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Uzaylılarmı sanmıyorum

Claire'nin diziye geleceğini biliyordumda Charlie ile Shannon ne yapacak yahu

Aslında onlarca teori üretilebilir dizi hakkında Yapımcılar bizi ters köşeye yatırır

Bence bizimkiler burdan kaçacak

Losttaki Jacop'un İkizi Bulundu

O kapıdaki yer odunla doluydu o dharma logosuda sahteydi.

• O Sondaki Heykel Bence Hidrojen Bombasından Yıkıldı Yanlışmıyım
  • quote:

Tabuttaki lock çıktı ama gerçek lockmu bakalım

Büyük ihtimal black smoke çıkar.Bölümün başında jacop'a diyordu zaten seni öldürmenin bir yolunu bulacağım diye

quote:

ayrica tabuttalocke cikti zaten, hangi tabut bu?...ben orayi soyle yorumladim izlerken...locke olmeden once gelege gidip jacobu oldurmus olabilir, cunki parlamalar olurken devamli zamanda yolculuk yapiyodu, hatta pusulayi gelecekte kendine verdirtti...

burayı hatırlayamadım

richard i ucagin oraya goturup bacagini falan sardirmisti

• quote:

quote:

Tabuttaki lock çıktı ama gerçek lockmu bakalım

quote:

burayı hatırlayamadım

richard i ucagin oraya goturup bacagini falan sardirmisti

Hatırladım şimdi

• quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Zombie

O Sondaki Heykel Bence Hidrojen Bombasından Yıkıldı Yanlışmıyım

olabilitesi yüksek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.