Şimdi Ara

Lot Pixel - YouTube & Twitch İçerik Üreticisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi' süredir aşk ile World of Warcraft üzerine çeşitli içerikler hazırlıyordum, ufaktan düzenli yayınlar açmaya başladım. Buraları karalayıp yazıyla sizleri darlama niyetim yok, o işi Blizzard Türk üzerinden yapıyorum ara sıra Videolara göz atıp, iyi kötü yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim ama çokta yüklenmeyin zira her yorumu takıp, hazır videoları "yok bu olmadı" diyerek silip duruyorum sonra

YouTube:
    Twitch:
    Discord:
    Discord
    Join the Pixelzone Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/2DtSPJf

(Diğer tüm sosyal medya kanallarında da Lot Pixel diye aratmanız yeterli)

Videolarda elimden gelenin en iyisini sunmaya çalışarak en ufak ayrıntıyı dahi gözden kaçırmamaya çalışıyorum ancak kesinlikle bir fanboy, hypelanan birisi değilim. Uzun zamandır oynadığım oyunla ilgili bazen dobra bir dille konuştuğumda olur ki genelde bu yüzden tatsız eleştiriler aldığımı da belirtiyim ^^ Daha yeni lore serisine girdim, çıkışım olmaz sanırım malum baya derin ama tarafsız, güzel bi' seri olacağını da belirtiyim.

Yayınlarsa tamamen eğlence amaçlı. İyi boş yapsamda azda olsa gelen izleyiciler buna izin vermiyor, hep beraber güzel vakit geçiriyoruz

İlk başladığım vakitler tamamen orijinal taktik videoları da çekiyordum ancak umduğum dikkati çekmek yerine, küçük resimlerinin fatbossdan alınmış olmasından dolayı sağlam bi' eleştiri yağmuruna tutuldum Harcanan zamana oranla kıyaslayınca dikkat çekmediği için o projeyi rafa kaldırdım. Gel gelelim küçük resim konusunda şu anda baya iyiyim diye düşünüyorum Güzel ders çıkarttım gibi

Bir süre böyle WoW üzerinden gideceğim ama ilerleyen zamanlarda işin rengi değişip, başka dallara atlasam dahi özellikle hikaye serisine daima devam edeceğimi belirterek kaçıyorum

Kendinize iyi bakın dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eothain V -- 5 Kasım 2019; 15:50:13 >

• Eline emeğine sağlık. Takip ediyorum. Wow ile böyle içerikler hazırlayan çok fazla oyuncu yok. Devamını diliyorum.
  • zaten takip ediyordum.
    başarılar.
  • Yorum ve destekleriniz için teşekkürler dostlar, forumuda kirletmeden ara ara video attıkça yorum atmak istediğimden cevapsız bırakmış oldum

• Emeğine sağlık bizde eksik olan profesyonel class rehberleri. Mesela her class a ait end game 8.2 videoları olsa harika olur.
  • Darkragetr D kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır aklımda ama tüm sınıf ve rolleri hakkında benim bireysel olarak bilgi vermem clickbait olur :( Maalesef şu an içinde ulaşabildiğim kitle çok büyük olmadığından dolayı bu konuda desteğini esirgemeyecek ve tabiki bilgi/yeteneğine güvendiğim oyunculara ulaşmam biraz zor ama dediğim gibi aklımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Eothain V

Uzun zamandır aklımda ama tüm sınıf ve rolleri hakkında benim bireysel olarak bilgi vermem clickbait olur :( Maalesef şu an içinde ulaşabildiğim kitle çok büyük olmadığından dolayı bu konuda desteğini esirgemeyecek ve tabiki bilgi/yeteneğine güvendiğim oyunculara ulaşmam biraz zor ama dediğim gibi aklımda

Arada youtube dan denk geldiğinde bakıyordum hatta bfa taktiklerini izlemiştim kaliteli ancak bana esprilerin doğal gelmiyor ve video nun izlenilirliğini düşürüyor yaptığın işe yada size saygısızlık gibi düşünmeyin ama doğal olursanız zorlama esprilerden kaçınırsanız daha iyi olacağı kanısındayım...

Mesela bu videondaki pandalar dk olacak açıklamandaki durumdaki gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Arada youtube dan denk geldiğinde bakıyordum hatta bfa taktiklerini izlemiştim kaliteli ancak bana esprilerin doğal gelmiyor ve video nun izlenilirliğini düşürüyor yaptığın işe yada size saygısızlık gibi düşünmeyin ama doğal olursanız zorlama esprilerden kaçınırsanız daha iyi olacağı kanısındayım...

Mesela bu videondaki pandalar dk olacak açıklamandaki durumdaki gibi...

Alıntıları Göster
    Selamlar, hiçbir eleştiriyi (küfürlü olanlar dahil) saygısızca görmüyorum aksine hoşuma gidiyor. Hoşuma gidiyor derken tabiki sizinki gibi küfürsüz olanlardan bahsediyorum :D, küfürlülerde eleştiriyi alıp kalanını görmezden geliyorum.

Size zorlama gibi gelen hiçbir espiri kağıt üzerinde hazırlanmış kurgular değil. O anda aklıma gelen ve hatta çoğu zaman kesip biçtiğim anlar hep.
    Bu videodaki pandaların DK olması komik bir durum, mechagnomelarla alakalı kısmı sildim mesela çünkü çok uzatıyorum ama o daha komik. Loresal olarak hepsine tamam ama mecha olmuyor, teknik olarak olmuyor ki bu komik bence :D
    Bu kısım bir yana, izlenilebilirlik sizde tam tersi etki yaratmış olsada, oldukça iyi yorumlar da var. Tabiki ben her eleştiriyi dikkate alıyorum o yüzden önceki videolara göre bu espiri olayını çok daha azalttım, gel gelelim hiç bir şekilde tek düze, ruhsuz içerikler üretmemek konusunda temiz bi altın kuralım var. Bu kuralıda kasti olarak uyguladığım yok, kayıt anında sıkılınca uğraşcak birşey buluyorum, beğenirsem tamam kalsın diyorum.
    Son olarak; gerçek hayatın zorlu saatlerinden sonra youtube u açtıklarında videoyu izlerken karşılarında kasılan biri değilde arkadaşları, en azından bi tanıdıkları varmış gibi hissetsin insanlar istedim ki tamda bu sayede hem oyuna başlattığım oyuncu sayısı, hemde insanların iletişime geçmek konusunda çekingen olmadan kanalın büyümesine farkında olmadan destek vermelerini sağlıyor. Öyle yada böyle sizinde yaptığınız bu destek bunu kanıtlıyor. Sevmediğiniz hatta belkide baya gıcık olduğunuz birşeye rağmen gelip beni kırmamak için özende göstererek kanalın gelişimi için güzel bir öneri yapmış oldunuz. Çok teşekkür ederim, bundan sonra doğallık konusunda daha fazla dikkatli olmaya çalışıcam umarım başarılı olurum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Eothain V

Selamlar, hiçbir eleştiriyi (küfürlü olanlar dahil) saygısızca görmüyorum aksine hoşuma gidiyor. Hoşuma gidiyor derken tabiki sizinki gibi küfürsüz olanlardan bahsediyorum :D, küfürlülerde eleştiriyi alıp kalanını görmezden geliyorum.

Size zorlama gibi gelen hiçbir espiri kağıt üzerinde hazırlanmış kurgular değil. O anda aklıma gelen ve hatta çoğu zaman kesip biçtiğim anlar hep.
    Bu videodaki pandaların DK olması komik bir durum, mechagnomelarla alakalı kısmı sildim mesela çünkü çok uzatıyorum ama o daha komik. Loresal olarak hepsine tamam ama mecha olmuyor, teknik olarak olmuyor ki bu komik bence :D
    Bu kısım bir yana, izlenilebilirlik sizde tam tersi etki yaratmış olsada, oldukça iyi yorumlar da var. Tabiki ben her eleştiriyi dikkate alıyorum o yüzden önceki videolara göre bu espiri olayını çok daha azalttım, gel gelelim hiç bir şekilde tek düze, ruhsuz içerikler üretmemek konusunda temiz bi altın kuralım var. Bu kuralıda kasti olarak uyguladığım yok, kayıt anında sıkılınca uğraşcak birşey buluyorum, beğenirsem tamam kalsın diyorum.
    Son olarak; gerçek hayatın zorlu saatlerinden sonra youtube u açtıklarında videoyu izlerken karşılarında kasılan biri değilde arkadaşları, en azından bi tanıdıkları varmış gibi hissetsin insanlar istedim ki tamda bu sayede hem oyuna başlattığım oyuncu sayısı, hemde insanların iletişime geçmek konusunda çekingen olmadan kanalın büyümesine farkında olmadan destek vermelerini sağlıyor. Öyle yada böyle sizinde yaptığınız bu destek bunu kanıtlıyor. Sevmediğiniz hatta belkide baya gıcık olduğunuz birşeye rağmen gelip beni kırmamak için özende göstererek kanalın gelişimi için güzel bir öneri yapmış oldunuz. Çok teşekkür ederim, bundan sonra doğallık konusunda daha fazla dikkatli olmaya çalışıcam umarım başarılı olurum :D

Alıntıları Göster
    Herkesi tam anlamda mutlu ve memnun etmek elbetteki mümkün değil bana doğal gelmeyen bir şeyi çoğu kişi seviyor olabilir belkide biraz yaşlandık 40lara geldik o yüzden bazı şeyler bize yapay ve sıkıcı geliyor ama gençler bunlarla eğlenebiliyorlar o yüzden kendiniz olmayı bırakmadan devam etmeniz elbette daha sağlıklı umarım istediğiniz başarıya ulaşabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 10 Kasım 2019; 16:45:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.