Şimdi Ara

lotodan 55 MİLYON TL size çıksa paranızı nasıl değerlendirirsiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birkaç fikir daha geldi aklıma bütün dünya sosyal ağ arkadaşlık siteleriyle (facebook vs falan fişman) birbirine hemen kaynaşıp sohbet etmekle kafayı yemiş durumda mark zuckerberk bunu biliyordu bu potansiyelin dünyada çok büyük olduğunu pazarın çok geniş olduğunun farkındaydı yada farkına vardı bir an evvel hazırlıklara başladı adam facebooku kurdu milyar dolarlık adam oldu çıktı. üniversiteyide bıraktı yimişim okulunu demiştir en sonunda

• uzun süre paramı değerlendirmezdim
  • 60 tane taksi plakası + bir adet villa sonraki aylarda taksilerin kazandığı parayla araba, yazlık, yat, kat..
  • 6 tutturursam parayı nasıl tahsil edecem o dert oldu bende
    notere yada banka müdürlerine güvenemez insan, para çok büyük. yarın kendim gitsem medya ordusu basar, akraba sayısında patlama olur. dh çare bul bana
  • bu aksam olacagı soyluyeyım 1kısıye cıkıcak ama o kısı ortaya cıkmıcak cunku birine cıktı diye parayı devlet kasasına atıcaklar kestıklerı vergıler yetmıyor 4 katı onuda alsınlar devlet butcesıne bırılerı ceplerını doldursun
  • para çıkarsa huzurunuz kalmaz.
    bknz: LOst dan Hugo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zıpa

bu aksam olacagı soyluyeyım 1kısıye cıkıcak ama o kısı ortaya cıkmıcak cunku birine cıktı diye parayı devlet kasasına atıcaklar kestıklerı vergıler yetmıyor 4 katı onuda alsınlar devlet butcesıne bırılerı ceplerını doldursun

Sana aynen inanıyorum bu parayı devlet vermiyor inanmıyorum birine çıktı ayağı ile yine kendileri alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 13 Mart 2009; 21:48:17 >
  • yuuh ne para be 55 TRILYON

parayi alip hemen AMERIKAYA KACARIM sonra hayatimi yasarim

tabi parayi haRcamam faiziyle yasarim

of of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Za-zoo -- 13 Mart 2009; 21:51:20 >
  • Tanker alırım.
  •  lotodan 55 MİLYON TL size çıksa paranızı nasıl değerlendirirsiniz?

Böyle bi yaratık alırdım en pahalısı hangisiyse onu alırdım
  • önce aldığım gibi paraya dokunmadan hayır kurumuna 1 trılyon bağışlardım ama 2-3 hayır kurumuna bölerdim 1 trilyonu..
    sonra araba ev yatırım yapıcak şeyler büyük bi mağaza açardım 2-3 şubeli bilgisayar internet bilişim telefon falan üzerine..
    büyük bir internet sitesi
    bankaya koyardım sonra onun faiziyle krallar gibi yaşardım
    ama paranın benı bozmasına izin vermezdim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.