Şimdi Ara

Louncher 2 den mi giricez eski luncherdan girmeye devam mı = ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • louncher2 bende yüklü ama louncher 2 den mi gircez yoksa eskisinden mi

• diecenz 1 evet yada hyr
  • upppppppppppppppppppppppp
  • orda kol die bitaneda var o kol a tıkla xtrap yklücek sonra eski launcher gidip yenisi gelcek ve hep onla gircen
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

orda kol die bitaneda var o kol a tıkla xtrap yklücek sonra eski launcher gidip yenisi gelcek ve hep onla gircen

ty man
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaliKArnascı

quote:

orda kol die bitaneda var o kol a tıkla xtrap yklücek sonra eski launcher gidip yenisi gelcek ve hep onla gircen

ty man

anlamadım arkadasım acıklar mısın?ben lancher2 den denıorm ama start vermıo nası yapcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakhan91

quote:

Orjinalden alıntı: HaliKArnascı

quote:

ty man

anlamadım arkadasım acıklar mısın?ben lancher2 den denıorm ama start vermıo nası yapcam

knghıtonlıne.exe yı tıkladım xtrap yukledı sora luncher2 kalktı luncherdan gırmeye calısıyorum fakat hala server faıled verıo
  • evt öle der daha gelmedi server bekle benim yaptırdıgım iş sadece yeni maradon içindi ama oyun hala kapalı
  • Herşeyi yaptım knight online'a tıkladığım zaman otomatik olarak launcher 2 çalışıyor.Ama start vermiyor.Startın gelmesini bekliyorum.
  • bendede aynı beklicez
  • bnde yenidn yuledm oyun gelince patchleri yapar inş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.