orda kol die bitaneda var o kol a tıkla xtrap yklücek sonra eski launcher gidip yenisi gelcek ve hep onla gircen
quote:Orjinalden alıntı: yugıoh sever543 orda kol die bitaneda var o kol a tıkla xtrap yklücek sonra eski launcher gidip yenisi gelcek ve hep onla gircen ty man
quote:Orjinalden alıntı: HaliKArnascı quote:Orjinalden alıntı: yugıoh sever543 orda kol die bitaneda var o kol a tıkla xtrap yklücek sonra eski launcher gidip yenisi gelcek ve hep onla gircen ty man anlamadım arkadasım acıklar mısın?ben lancher2 den denıorm ama start vermıo nası yapcam
quote:Orjinalden alıntı: burakhan91 quote:Orjinalden alıntı: HaliKArnascı quote:Orjinalden alıntı: yugıoh sever543 orda kol die bitaneda var o kol a tıkla xtrap yklücek sonra eski launcher gidip yenisi gelcek ve hep onla gircen ty man anlamadım arkadasım acıklar mısın?ben lancher2 den denıorm ama start vermıo nası yapcam knghıtonlıne.exe yı tıkladım xtrap yukledı sora luncher2 kalktı luncherdan gırmeye calısıyorum fakat hala server faıled verıo
evt öle der daha gelmedi server bekle benim yaptırdıgım iş sadece yeni maradon içindi ama oyun hala kapalı
Herşeyi yaptım knight online'a tıkladığım zaman otomatik olarak launcher 2 çalışıyor.Ama start vermiyor.Startın gelmesini bekliyorum.