Şimdi Ara

LOVATO SIRALI VE TOYOTA 98 1.6 MOTOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biliyorum da ara sıra kaptırıp gidiyoruz işte
  • wwt.a ders vermesen iyi olurmuş aynı aile çocukları çünki
  • vvti olan araba şirket arabası idi adam benzine acımadan bastı ama geçemedi. bu kapışmada yokuş falan da var öle bi tek düz yol değil !
  • marmarisli arkadaş başka bir bölümde katalitik konvertörü söktürdüm motor rahatladı demişsin. benim ki 95 model. xli bende varmıdır o. söktürmem ne gibi fayda sağlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

marmarisli arkadaş başka bir bölümde katalitik konvertörü söktürdüm motor rahatladı demişsin. benim ki 95 model. xli bende varmıdır o. söktürmem ne gibi fayda sağlar ?

katalitik konvertör hakkında açmış olduğum forumda her şeyi açıkladım, ben sadece 98 modellerde olduğunu biliyorum, ama sen bir eksoztcuya göster. onlar anlarlar. artı avrupada katalitik konvertörleri 80.000 km.değiştiriyorlar, nedeni ise konvertör çok küçük gözeneklerden oluşmakta, açık bir konvertörde görebilirsin...temizlenme olayı olmuyor, sadece değiştiriliyor...maliyet bizim memlekette yüksek olduğu için çoğu kişi değiştirmiyor veya uzun süre kullanıyor, buda biraz arabayı kasıyor anlayacağınız...ben söktürdükten sonra arabam daha seri oldu...katalitik konvertörün amacı çevreye daha az zararlı gaz çıkmasını sağlamak...zaten araç lpg'li, çevre dostu yakıt kullanıyoruz...konvertör olsada olur,olmasa da...

• eyvallah
  • arabamdan gayet memnunum, çekiş farkı yok, karma 0,125 ytl.yakıyorum...
  • bende muğlalıyım
  • içinden mi
    ne işle meşgulsun

quote:

Orjinalden alıntı: malihede

bende muğlalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 26 Mayıs 2007; 21:56:32 >
  • sayın hocam .sırasız lpg .beyine zarar vermekte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.