Şimdi Ara

Low eloda lp kazanma taktiğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Banları ben atarken klasik low elo banlarından 2sini atıyorum (amumu kassadin shen malphite vs...) boş bıraktığım heroyu direk alıyorlar tabi. Bende garanti alacaklarını bildiğimden gidip counterini seçiyorum. Bazen arkadaşla duo girdiğimiz için o hep üstte oluyor, bu şekildede banlattırıyorum. İyi oynarsam rakip 4 v 5 kalıyor otomatikman. Shen birakirsaniz solo gidin amumu birakirsanız jungle gidin. Ben şahsen ikisini de elise ile counterlıyorum.

• Bot lane'dekinin dodge yapamama ihtimaline karşı Blitz'i banlarım, o seviyede kullanmasını bilen olmadığından Kassadin'i açıkta bırakırım, Shen'i ultisinden ve taunt'undan ötürü sevmediğimden onu da iptal ederim. Amumu counter'laması çok kolay olduğundan onu da bırakır, karşısına Udyr, Xin, Evelynn, Jarvan gibi agresif jungler alıp jungle'ında fink atıp birkaç free kill çıkartmaya çalışırım
  • Low elo da shen neden banlanır bilmiyorum ki... Ultisi yüzünden tercih edilen bir champ ama bronzda map kontrol diye bir şey yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Low elo da shen neden banlanır bilmiyorum ki... Ultisi yüzünden tercih edilen bir champ ama bronzda map kontrol diye bir şey yok ki

genelde bu tür şampiyonlar bronzda olsa çelencırda olsa global ultisi oldugu için shen opiii olarak geçiyor çelencırlar globelliğinden korkup banlıyor bronzlarda opiii olarak bildiği şampiyonu alarak mundar etmesinden korktuğu için banlıyor
  • quote:

Low elo da shen neden banlanır bilmiyorum ki... Ultisi yüzünden tercih edilen bir champ ama bronzda map kontrol diye bir şey yok ki

Sona oynadığım bir zaman karşıda Shen vardı. Adam karşı adc'nin canı çok azken ulti attı. Q+pasif attım öldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 26 Ağustos 2013; 10:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Sona oynadığım bir zaman karşıda Shen vardı. Adam karşı adc'nin canı çok azken ulti attı. Q+pasif attım öldü.

Sona ile triplem çoktur

• Vallaha bronzu bilmem de silverda fp sem kassadin banlamiyorum adam almadiysa ben aliyorum o aldiysa zed aliyorum gg. Bi sefer karsima talon aldilar ben mi onu counterladim o mu beni counterladi anlamadim. Counter diye aliyorlar bir cok champi ama oynamayi bilmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10K MMR tarafından MMR BOOST
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karşıma malp geliyor 8-2 gidiyorum ama yine yenilgi bu takım oyunu istersen 30 kill al o mankafalı bot lane 2-15 gittikten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

Karşıma malp geliyor 8-2 gidiyorum ama yine yenilgi bu takım oyunu istersen 30 kill al o mankafalı bot lane 2-15 gittikten sonra.

mankafalı botlane sen ol ozaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermvrs

quote:

Karşıma malp geliyor 8-2 gidiyorum ama yine yenilgi bu takım oyunu istersen 30 kill al o mankafalı bot lane 2-15 gittikten sonra.

Peki arkadaşım ben botta iyi oynarken bu sefer top yada başka bi yer feedlerse ne olacak.Altınlara bakıyorum kdlerine benden kötü bunlar şimdi iyi oldukları içinmi burdalar yoksa takımları iyi oldukları içinmi şanslılar.
  • quote:

quote:

quote:

Peki arkadaşım ben botta iyi oynarken bu sefer top yada başka bi yer feedlerse ne olacak.Altınlara bakıyorum kdlerine benden kötü bunlar şimdi iyi oldukları içinmi burdalar yoksa takımları iyi oldukları içinmi şanslılar.

Yav he he klasik QQ. Karşıya hiç gelmiyor değil mi feeder?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

quote:

quote:

Geliyor o zamanda biz yeniyoruz.Ona bakarsan arkadaşımın ilk 5 maçı yenilgiydi geri kalan maçları oynadıktan sonra ben devam ettim benim kendi hesabımdan 3 lig daha yükseğe çıkardım.E ozaman ben niye alt ligdeyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

quote:

quote:

Geliyor o zamanda biz yeniyoruz.Ona bakarsan arkadaşımın ilk 5 maçı yenilgiydi geri kalan maçları oynadıktan sonra ben devam ettim benim kendi hesabımdan 3 lig daha yükseğe çıkardım.E ozaman ben niye alt ligdeyim?

biz duo bot yaparak 30-35 maç attık 3 tane unranked hesabı gold ve silver yaptık ve bitanede silver1den gold yaptık bu dediğin elolarda ee hep bizemi geldi feederlar ve geldide nolduki en fazla 2-3 el kaybettik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.