Şimdi Ara

LOW Ratede PARA ve İTEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu aralar sop işine daldim meret her donem para ediyor.yanında cıkan cbp de cabası.branded de 46 lvl cuce ile yanında damascus we temple bu isi yapıyorum cuce spoilledkten sonra damscsla kesiyom gayet seri oluyor.biraz ahmtli tabi 3 chrla oynamak ama para kazamka kolay deilbu arada sin eatr gorewini yapıp inerseniz cuce lvl almaz we surkli sop cekmeye dewam.biraz zahmtli hemen ole buyuk para gecmez eline belki ama ne demişler damlaya damlaya göl olursuan göletciklerim olustu göle doğru giidyoz bakalım
  • Arkadaşlar bilmem biliyormusunuz ama şöle bişey vardı bi ara;
    - 9 kişilik party yere 1 adena 1 adena milyonlarca para atıyor.
    - Birisi pick up yapınca 1 adena tüm partye gidiyordu.
    - Düşünün 9 kişi yere 1 adena 1 adena 1 er milyon atsa yere toplam 9 milyon atmış olur.Bunu pick up yapınca kişi başına 9 milyon düşer. Bilmem anlatabildimmi??
    - Düşük rateli serverde bu oluyorsa petrol damarı buldunuz demektir :)

Bu bazı serverderde vardır belki ama çoktaaaannnn fix lenmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: £villiet

Arkadaşlar bilmem biliyormusunuz ama şöle bişey vardı bi ara;
    - Düşünün 9 kişi yere 1 adena 1 adena 1 er milyon atsa yere toplam 9 milyon atmış olur.Bunu pick up yapınca kişi başına 9 milyon düşer. Bilmem anlatabildimmi??

bu düzeltileli çok oldu
    yere na atınca partydekilerden sadece 1kisiye 1adena gidiyor digerlerine hiç bir sey gitmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

ben bu aralar sop işine daldim meret her donem para ediyor.yanında cıkan cbp de cabası.branded de 46 lvl cuce ile yanında damascus we temple bu isi yapıyorum cuce spoilledkten sonra damscsla kesiyom gayet seri oluyor.biraz ahmtli tabi 3 chrla oynamak ama para kazamka kolay deilbu arada sin eatr gorewini yapıp inerseniz cuce lvl almaz we surkli sop cekmeye dewam.biraz zahmtli hemen ole buyuk para gecmez eline belki ama ne demişler damlaya damlaya göl olursuan göletciklerim olustu göle doğru giidyoz bakalım

Benimde dwarfin gorevi bitti sayilir yaso. 39 ve 37 lvl gorevlerini yaptim ve 35 lvl deki görevde bitmek üzere akşama onuda tamamlayınca ve sin eather görevide hallolunca bounty hunter catadan cikmicak^^ Çoğu kişi bu catadaki spoil işine girmeye başladığını görüyorum yabancılardan. Yakında abyss daki sop fiyatları düşüceğini şimdiden söyleyebilirim ki buna benim katkım büyük olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 27 Aralık 2007; 16:40:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

quote:

Orjinalden alıntı: £villiet

Arkadaşlar bilmem biliyormusunuz ama şöle bişey vardı bi ara;

bu düzeltileli çok oldu
    yere na atınca partydekilerden sadece 1kisiye 1adena gidiyor digerlerine hiç bir sey gitmiyor

Alta çoktan fixlenmiştir die yazmıştım ama bazı serverlerde duruyor olabilir bakmakda fayda var dimi

• Ben bu konuyu para kazanma yontemleri diye açtım arkadaşın biri de 3 kait yöntemlerini anlatmış. Afferim, super.
  • Evet,

Dün akşamdan güzel bir örnek vereyim istedim.low rate de para...
    Dwarf actım 1 tane..
    lvl-10 da spoil geliyor ama ben bu chari Artisan yapacagim...
    olsun..yinede bu chari lvl 20-22 ye kadar spoilci olarak kullanabiliyorsunuz.
    actım lineage.pmfun da recipe listesi--lvl-1 ve lvl-2 recipeler.
    hemen hızlıca bi liste yaptım işe yarayan ve cıkarabilecegim basic recipelerden.
    neler var..! aklıma gelenler...
    -Leather
    -Cord
    -Braided Hemp
    -CBP
    -Varnish od Purity
    -Steel
    -Cokes
    -Compound Braided
    -Mithril Alloy
    vsvs
    bunları listeledim ve yanlarınada hangi moblardan spoil ile kolay cıkıyosa yazdım.
    ortalama lvl-7 den basliyor moblar ve lvl-22 ye kadar gidiyo.
    cikardigim bu recipelerden 2-3 er tane cıkardım ki hem kendime hem de satıp sermaye yapmak için.
    kalan recipeleri akşam ortalama 300k-350k dan satıs yaptım ve inanılmaz bir sekilde 10 dk da 1,5kk param oldu.
    bu sırada birisinin SSD recipesi sattıgını gördüm,22 tane cıkarmış ve dolayısı ile 100k dan satıyodu.
    aldım 1 tane. lvl 20 gorevini bitirip biraz lvl aldım.
    crystalize olayını da aldık.bir mobtan da D grade bir sword drop etmişti,hemen kırdım çaatt-600 küsür D kristal.
    shop tan da 500 tane soul ore aldım.
    pat pat pat 10 binlerce SSD.
    1 saatte 1,5-2 milyon da burdan..mana sorunu olmasa daha hizlida olabilirdik.
    sabırla hersey oluyo

• Craft=PARA

200 masraft yapip Top A %60 sans ile craft edebilirsen (Tum itemler traderlardan) en az 600 alirsin. En ii para kazanam yonetmlerinden biri decraft. Amamutlaka spoil ile desteklemen gerekiyor.

REco tebrikler.
  • Bence en iyisi belli sermaye ile girip 100kk ile ucuz yollu b grade armor ve helmet recibeleri alip matlarida kendiniz spoillerseniz 1haftada temiz 300kk oluyor belki defazla
    80kk ile girdim disardan baya 1 mat aldim ama bitiste 245kk + recibeler bankada duruyordu
    kafama bomt dustu onu yaptim craftlarken patladi heves kalmadi
    Hic bir zaman hedeften sasmamak lazim ticaretten sogursunuz yoksa
    az daha kendimi toparliyim sermaye bulup tekrar dalacam
  • abyss da bounty hunter ve lvl 42 spoilcim hazir. benlen bandid catada sop işine girecek varmi? ben spoil atacam o seri seri kesecek. SOP lari ve CBP leri yari yariya paylaşcas. Bu kazanca ortak olmak istiyen kazudwarf nikine pm atsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Bence en iyisi belli sermaye ile girip 100kk ile ucuz yollu b grade armor ve helmet recibeleri alip matlarida kendiniz spoillerseniz 1haftada temiz 300kk oluyor belki defazla
    80kk ile girdim disardan baya 1 mat aldim ama bitiste 245kk + recibeler bankada duruyordu
    kafama bomt dustu onu yaptim craftlarken patladi heves kalmadi
    Hic bir zaman hedeften sasmamak lazim ticaretten sogursunuz yoksa
    az daha kendimi toparliyim sermaye bulup tekrar dalacam

morfi, sermaye varsa para kazanmak kolay zaten.
    yalnız pazarda uzun saatlerini harcaman lazım.
    mesela yine dün yaşadığımdan küçük örnek vereyim.
    SSD-25 adena..ve ben satıştaydım dion da.
    o sırada bir fighter class geldi ve 15 adenadan SSD lerini sattığını gördüm,yaklaşık 15.000 adet SSD sini satın aldım 15 adenadan.
    ve benimkilere ekleyip 25 adena dan oranın tek satıcısı olarak devam ettim.

class geçişlerinde bu tür acil satıcılar çok çıkar.
    örneğin D grade ten C grade geçen biri elindeki herşeyi satıp hemen C grade silah+armor almaya bakar.
    bu durumda olan kişileri tespit ettiğinizde elindeki işinize yarayanları yarı fiyatına toptan alabilirsiniz.
    örnek olarak atıyorum adamda....
    1 D silah - 1 takım D armor - sop - cbp - animal bone falan var.
    normalde bunlar hesaplandığında diyelim 2kk yapıyor.
    hepsine 1 - 1,5kk veriyorum gibi tekliflerle alabilirsiniz.
    D grade armor ve silahları kristal yaptığınızda SS yaparak veya kristal olarak sattığınızda fazlasıyla kar yapacaksınızdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: anthon

Ben bu konuyu para kazanma yontemleri diye açtım arkadaşın biri de 3 kait yöntemlerini anlatmış. Afferim, super.

:))) Sen sonuca bak para kazanmıyormusun? :S Sen yinede bir dene
  • herkese selamlar saygilar.

maksat para kasmaksa dinleyin arkadaslar.

ben 42 lvl ken deatpasta box actim ordaki boxlardan ewc cikar bol bol. baska yerlerde vardir ewc cikan ama ben bilmiyorum.:) sonra lvl baya yukselince blasingten cikmadim. nedenine gelince ordaki boxlardan ewa ve eaa duser ve belkide benim kadar sansliysaniz chestleri keserken dc helmet bile dusurebilirsiniz:))
    c 4 teyken ewa bu kadar para etmesdi 12kk ya satabilsen cok iiydi simdi gercekten cok yuksek piyasasi. bunun sebebide server daki oyuncularin genel olarak lvl yukselmesinden kaynakli herkes a ve s kiyafetler silahlar ve takilar icin ugrasiyor.bunun icinde suan degerli olmasi normal.
    ve lvl 75+ olanlar icinde monastery silence cok iyi bi yer surekli drobu var sahsen ben gayet memnunum. surekli a droplar dusuyor.icerlerde ise s recipler dusuyormus siteden baktigima gore bakarsiniz kendisi bile dusebilir:)

not: valla suan soultaker 78 lvl ve ful a grade ayrica takilarda s grade. ve ben bunblarin hepsini blasingte kasarak yaptim sayilir. herkese bolsanslar diliyorum..

• Unutmayalim guseL 1 party iLe Fog'a spoiLe gidip S grade Recipe cekebiLirsiniz,Ve sonra istersen satiN,istersen craft yapin^^ , kaLin sagLicakLaa
  • merhaba

offical tipi hicbirserverda S grade armor weapon recibeleri spoillenemez. EWS spoillenebilir. S grade armor icin varka ketra gorevlerini lv5 yapip item kasarak random gelecek recibenin craftinin tutmasini ummaktan başka yapacak cok bisey yok (rb ler haric). Weapon da daha sansliyiz. 1k relic ve 4s gorevi bitirilirse ise seçimli alinabiliyor.
  • Low Ratêda Demistik,Ewt SpoiLLe qeLmeye biLir,Low RateLerde qeLir,weapon,armor,enchat, ^^
  • para kasma konusunda bir yol da ben soyleyeyim.23 lwl spoilci ile schuttgarf da gatekepper de crypts disgrace ye tp olun mob adı Grave Robber Ranger ve diger bir mob daha var (adını hatırlayamadım) yaklasık % 50 ile orikarun ore ,stell,mitril ore cekebilirsin .bir günde en az 150kk yapabilirsin. ayrıca mob lar 28 lwl oldugun dan 23 lwl de baslayıp 32 lwl e kadar cok rahat 200kk yapabilirsin.eger dual acabiliyorsan bi char daha götür party at daha az exp daha çok item . ayrıca ticaret var para kasmanın kolay yollarından biridir ama arkadaşlar anlatmıl onu. herkese başarılar bol spoil ller.
  • merhaba necrokings

Şimdi inatla spoille recibe gelir yazıyorsun. Arkadaşlara yanlış bilgi veriyosun. Arkadaşlar inanamayın YOK OLE BIŞEY. Tabii yazında başka birşey anlatmak da istemiş olabilirsin ben bunu anladım. Türkçeyi daha güzel kullanabilirsen daha iyi anlatmak istediklerini anlatırsın.
  • Yha idda etme benle kardesim ben bu oynu 4 senedir oynuyorum 2 senedir spoil konusunda herseyi biliyorum fog dediysem sen hot sprinq anlamis olabilirisin, ! Fog Magma Drake,Lavarus, vs mooblardan duser
    eger hala idda ediyorsan beklerim Dragon-network'e sna Ic set yaparim Spoillen
  • Bir tartışmaya girmek istemiyorum ama dragon networkunde gm in eklemeleri ile bu tip şeyler olabilir. Bu dragon networke özel bir durum. Benim bahsettiğimi offical ayarlarda olan serverlar için. Bilmem anlatabildimmi. Ayrıca fog u da bilirim hotu da. Ama sen dragon harici başka bir low rate oynamadığından (Dragon low ratemidir?) bunu bilmemen son derece normal. Dragon network şişeci serverdir. Heryerde pot lar. Envayi çeşit buff yerine geçen potlar var. Mana şişe,süper mana şişe :D. Şaka bir tarafa lineage.pmfun.com bu siteye girerek gerçek l2 de neler var. Hangi mobdan düşer, orani nedir çok rahatlıkla görebilirsin. Serverinizin drop/spoil ratesi ile oranları çağrıp kendi değerlerinizi hesaplayabilirsiniz. Rakamlar dogrudur. Ama şunuda söyleme aaa burda yokmuş site yanlış :d.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.