Şimdi Ara

Löw ve t34 Tecrübelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu 2 tank arasında çok kararsız kaldım. Saatlerce 2 si hakkındaki yorumları okudum. ve en sonunda kararsızlıktan bıkıp 2 sini birden aldım. 2 hafta oldu oyuna baslayalı ilk birkaç günden sonra löw le giresim yok. bence bu oyunda hız çok onemlı. dogru zamanda pusmalı dogru anda ise hızla cıkıp atısını yapmalısın. löw yavas kalıor kesinlikle...snip için bile degmez ben farkı hissedemedim snip te de.. sorusu olanlar için nick im maviaydolunay09

• Oyuna T8 tank alıp başlayarak en büyük hatayı yapmışsın zaten. Löwe gibi bir tank özellikle acemilerin elinde pek etkili olmaz, survive açısından daha fazla dikkat gerektirir T34'e göre. Ben iki tank arasından T34'ü tercih ederim.
  • Dostum adı Löwe olmasının ... Löwe anti-tank aracı olduğu için her türlü T-34'ü yener.
  • T34 tek gecerim ve oyle yaptim zaten 1 hafta icinde muratabatin ikinci becerilerini actim t 34 severek oynadigim tier t 57 heaway ı kasamam icin yardimcim pre.alacaklar kesinlikle t34 tavsiye ederim ama bir tier 8 falan kasip oyle alin sonra oyun oynamadan kendinizi gelistirmeden sakin pre.almayin herkeze bol damageleri gunler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinzinzibidi

Dostum adı Löwe olmasının ... Löwe anti-tank aracı olduğu için her türlü T-34'ü yener.

Löwe? T-34? Yener?

Löwe, savaşların stress topudur.
  • löwe ile 1500,t34 ile 750 maçı olan birisi olarak, her iki tanklada severek oynuyorum. tanklara alışabilmeniz için perk ve skill leri geliştirmeniz lazım onun içinde bol bol savaşmanız lazım zamanla ikisinide sevmeye başladım. ilk göz ağrım löwe idi sonradan t34 ü aldım. löwe nin artısı uzaktan mesafe ne olursa olsun hedefi şaşmaması eksisi motor çabuk alev alıyor onuda mürettebatı geliştirerek kapatabiliyrdun. t34 ile gövdeyi mümkün olduğunca saklayacaksın genelde taretle oynayacaksın. taretten önden pek kolay yemez. aim alışı ve atışı ağırdır ama topu tier 9 topudur genelde 400 den aşağı vurmaz. saygılar...
  • lowe keskin nisancidir uzaktan attigini vurur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 sinide kullanıyorum. Löwe ile 1000 e yakın T34 ile 500 küsür maçım var Löwün nişancılığını kullanacaksın yani uzaktan çalışacaksın şehir haritalarında arkalardan savaşacaksın T34 lede hulldown oynamaya çalışacaksın yani tareti kullanarak gövdeni göstermemeye çalışacaksın...
  • Bu arada bir 3. skilleri açmadan tankları değerlendirmeyin tanklar esas işlevlerini 3. skillerden sonra gösteriyorlar bence.... iyi günler bol şanslar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.