Tr serverindaydım b1de 5-7lp civarında geliyordu baktım olmicak euw'ye geçtim b5e attılar. bi şekilde arkadaşla b1e kadar çıktım lpler çok güzeldi 28 geldiği falan oluyordu ama b1e geçer geçmez yine trdeki gibi 5-7 arası gelmeye başladı bu eloyu düzeltmenin bi yolu yokmu arkadaş? eylülde sezon bitecek silver veya gold olmam lazım bi bilgisi olan yardım edebilecek olan varsa sevinirim teşekkürler.
Silver 1-Gold1-Bronze 1 gibi liglerde daha az lp geliyor.
tamam bunu biliyorum gelir de bu kadar az gelmesi normal mi? arkadaş da aynı ligde ona 13-15 falan geliyor benim hesapta bi sorun var bence.
MMR ın düşük. Sistem seni oraya ait görmüyor dolayısıyla 4-7 arası puan geliyor. Win streak yakalayıp MMR ını yükseltmelisin normal puan gelmesini istiyorsan.
lig puanı puanı
quote:
Orijinalden alıntı: Kendyn
tamam bunu biliyorum gelir de bu kadar az gelmesi normal mi? arkadaş da aynı ligde ona 13-15 falan geliyor benim hesapta bi sorun var bence.
bir ligte 100 oyun attıktan sonra (veteran olduktan sonra) gelen lp miktarı düşer
MMR yüzünden
MMR yüzünden hocam dedikleri gibi.
silver 1 im banada 5 6 lp geliyodu 2 gün ara verdim 27 lp gelmeye başladı nasıl oldugu hakkında bi fikrim yok :D.
teşekkürler gençlik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme