Arbanın rölantisi bezinde iyide lpg de kötü ise ozaman lpg nin beynindendir.BRC beyine ayar tutturmak zordur.Farklı bir beyin takıp deneyin.
quote:
Orjinalden alıntı: murat15
aracım herhangi bir şekilde istop etmiyor. rölantiyi araç kendisi ayarladığından herhalde lpg motor soğukken aracı tuhaf şekilde sarsıyor ve rölanti de düşüyor- 6- gibi. o zaman da araba istop edecekmiş gibi oluyor. bujileri bir kaç ay önce hyundai servis yeniledi. hiscan cihazına aracı bağladığımızda herhangi bir sorun yoktu. şu an benzin kullanıyorum. lpg montajı yapılınca hava sıcaktı. yani otomatik ciklenin çalışma süresi kısaydı.
Zaten araban eskimiş. 11 yaşında. Bence uğraşma yenisini al.
quote:
Orjinalden alıntı: yilmazkalaycikli
Zaten araban eskimiş. 11 yaşında. Bence uğraşma yenisini al.
yazdığın hiç hoşuma gitmedi. arabayı alalı 1 seneden az fazla oldu. senin söylediğin hiç de hoş değil. sıkıntıdan kaçmaya alışıksın veya çok zenginsin herhalde. yine de teşekkürler.
LPG dondu mu?
LPG propan ve bütan gazı karışımıdır.Bütanın donma noktası: -138°C, propanın donma noktası: -187,7°C dir.
yazdığın hiç hoşuma gitmedi. arabayı alalı 1 seneden az fazla oldu. senin söylediğin hiç de hoş değil. sıkıntıdan kaçmaya alışıksın veya çok zenginsin herhalde. yine de teşekkürler.
Sevgili kardeşim, Hoşuna gitmese de dediklerim doğru. Paranla kendine nasıl sıkıntı satın alıyorsun? Sanırım senin çok paran ve uğraşacak çok zamanın var. Biran önce sat, yeni bir araba al kurtul, daha çok karın olacak, bana da dua edeceksin.
iyi günler sevgili arkadaşlar forumu çok sıkı takip etmekteyim bir makine mühendisi olarak sahip olduğum 1992 model honda civic HB 1.5LT karbüratörlü aracıma lpg taktırmak istiyorum 1- öncelikle bu aracıma lpgnin bir zararı varmı? 2- hangi sistemi tercih etmeliyim? 3- yakıt tankını bagajamı? yoksa stepnenin yerinemi koymalıyım? 4- tüm bunlara ilaveten aracım otm vites ve klimalı olduğundan çok performans düşüklüğü yaşayabilirmiyim? 5- istanbul/erenköyde oturmaktayım bu yakınlarda bana tavsiye edebileceğiniz lpg dönüşümünü en sorunsuz yapabilecek bir servisi tavsiye edermisiniz? tüm bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar saygılarımla
Rölantide iken sorun yaşanıyorsa, rölanti regülatörü arızalanmış olabilir. Rölanti regülatörü sorunlarının büyük çoğunluğu temizleme sonucu giderilebiliyor. Ama eğer temizleme işe yaramıyor ise değiştirilmesi gerekebilir.
Carbon clean ve ultrason ile enjektör temizliği sorunlarının çözülmesinde etkili olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme