Şimdi Ara

........... LPG bayine tanıdık selamı olunca bayağı büyük hatrı sayılır indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serbest ekonomi serbest pazar piyasası var. Ancak tanıdık selamıyla .............. lpg bayine ........... kiti taktıralım dedik 450 tl indirim yapıyor. kardeşim insan yuh diyor. bu kadar indirim olursa acaba işçilikten kaçarmı diye adamın aklına geliyor. Demekki 450 tl indirim yaparken bile kazanmasa bu fiyata çekmez. Çok fahiş fiyat uygulaması neden yapılıyor. yazık ya . maaşımı aşan LPG fiyatı var. Değer li Ankara LPG esnafı fiyat konusunda pm den mesaj atarmısınız. Bu hafta LPG taktıracağım Prins , BRC, Tartarini landirenzo ve zavolli .

• ankaradakiler öyl malesef aşırı fiyat istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg06710

Serbest ekonomi serbest pazar piyasası var. Ancak tanıdık selamıyla .............. lpg bayine ........... kiti taktıralım dedik 450 tl indirim yapıyor. kardeşim insan yuh diyor. bu kadar indirim olursa acaba işçilikten kaçarmı diye adamın aklına geliyor. Demekki 450 tl indirim yaparken bile kazanmasa bu fiyata çekmez. Çok fahiş fiyat uygulaması neden yapılıyor. yazık ya . maaşımı aşan LPG fiyatı var. Değer li Ankara LPG esnafı fiyat konusunda pm den mesaj atarmısınız. Bu hafta LPG taktıracağım Prins , BRC, Tartarini landirenzo ve zavolli .

Özür dilerim ama bu işte 450 tl kar yok sanırım önce bindirip sonra indiriyorlar. Normal fiyatlar üzerinden bu kadar indirim mümkün değil. daha açık yazarsanız daha çok bilgi sunarız.
  • 450 lira indirim yapan eleman sana o kiti takmayacak emin ol.
    Başıma geldi,biliyorum.

Davulun sesi uzaktan hoş geliyor.
    Prins takacam der,Silverline takar.
    BRC takacağım der,Bravo takar.Ama tanıdığı bırak babasının oğluna 450 lira indirim yapmaz.
    He ya da,1550 liralık kite sana 2 bin lira der,sonra da indirim yaptım der o ayrı,o da onun nasıl bir esnaf olduğunu gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKL Teknik

quote:

Serbest ekonomi serbest pazar piyasası var. Ancak tanıdık selamıyla .............. lpg bayine ........... kiti taktıralım dedik 450 tl indirim yapıyor. kardeşim insan yuh diyor. bu kadar indirim olursa acaba işçilikten kaçarmı diye adamın aklına geliyor. Demekki 450 tl indirim yaparken bile kazanmasa bu fiyata çekmez. Çok fahiş fiyat uygulaması neden yapılıyor. yazık ya . maaşımı aşan LPG fiyatı var. Değer li Ankara LPG esnafı fiyat konusunda pm den mesaj atarmısınız. Bu hafta LPG taktıracağım Prins , BRC, Tartarini landirenzo ve zavolli .

Özür dilerim ama bu işte 450 tl kar yok sanırım önce bindirip sonra indiriyorlar. Normal fiyatlar üzerinden bu kadar indirim mümkün değil. daha açık yazarsanız daha çok bilgi sunarız.

Ürünün fiyatı 2450 tl selamlar 2000 tl . Şimdi 2000 tl ye zararınamı takıyor. Kaç yere telefon açıyorsun soruyorsun 2300 tl nin altına yemin billah edip takmayan ustalarıma soruyorum. Bu forumda Yarbay seviyesinde her mesaja cevap yazan ve binlerce mesajı olupta bu yazdığıma cevap yazmayan firma yetkililerine soruyorum. Nasıl bu fiyat kampanyasıdır. Ama ben fahiş fiyatla kar olduğuna inandım. 2450 tl ye takan çok karda 2000 tl ye takan az karda. 2300 tlnin altına takamam deyip kurtarmıyor diyenler neden yalan yere yemin ederlerki

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

450 lira indirim yapan eleman sana o kiti takmayacak emin ol.
    Başıma geldi,biliyorum.

BRC takacağım der,Bravo takar.Ama tanıdığı bırak babasının oğluna 450 lira indirim yapmaz.
    He ya da,1550 liralık kite sana 2 bin lira der,sonra da indirim yaptım der o ayrı,o da onun nasıl bir esnaf olduğunu gösterir.

Acaba çıkma kitmi diye sorsam. Ama insan bu kadar düşük fiyata da tereddüt ediyor. Keşke birileride çıkıp bu mümkün dese bende gönül hoşluğuyla taktırsam. Zaten dediğim kit özellikleri şart koştum
  • quote:

quote:

Başıma geldi,biliyorum.

Acaba çıkma kitmi diye sorsam. Ama insan bu kadar düşük fiyata da tereddüt ediyor. Keşke birileride çıkıp bu mümkün dese bende gönül hoşluğuyla taktırsam. Zaten dediğim kit özellikleri şart koştum

Fiyatından belli oluyor zaten,Prins takıyorum diyip Silverline takacak.
    O da Prins'in ürünü ama normal fiyatı 2450 falan değil,1900-2000 civarı,yanlış biliyorsam Prins ustaları düzeltir zaten.

• quote:

quote:

quote:

Başıma geldi,biliyorum.

Fiyatından belli oluyor zaten,Prins takıyorum diyip Silverline takacak.
    O da Prins'in ürünü ama normal fiyatı 2450 falan değil,1900-2000 civarı,yanlış biliyorsam Prins ustaları düzeltir zaten.

Evet Tespitiniz doğru, Aynen dediğiniz gibi silverline yapacak, Fakat tabiki Bunlar güzel şeyler değil kullanıcıların kafasını karıştırmamak lazım.

• merhalar. songünlerde lpg servislerinin kazançları hakkında birkaç konu altında, birçok söz söylendi. ben bahsedilen kar marjlarını hiç elde edemediğimiz için, bu tip konulara yorum yapmak istemedim. aynı zamanda yüksek kar marjı çok komik rakamlardan oluşuyordu.
    benim 450 tl indirim yapabileceğim bir dostum hiç olmadı. kendi kardeşime 250 tl indirim yaptım. dostluk ve ticaret birbirine karışmamalı. tabii dürüst olmak da lazım. kullanıcıya mercedes sözü verip, doğan slx vermemek lazım.
    SAYGILARLA YEŞİLYURT OTOMOTİV Cemal.
  • Merhaba :

Anlaşılıyorki bir selektaşımız size bazı konuları yanlış aktarmış. dolayısıyla silverline kiti pahalı olan muadili ile değiştirmiş. Takılacak kit kötü bir kit değil ançak bahsi gecen pahalı bir kitte değil.

Size fiyat veren mantajcı arkadaşımız bilerek yapmadı ise kendisine ayıp oldu ançak bilerek ve size 450 tl iskonto yapıyorum dedi ise o kitin fiyatı 1900 tl -450 ozanam 1450 tl ye takması lazım.

Güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.