Şimdi Ara

lpg de klima sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar bu konu ile ilgili cevap bulamadığımdan konu açma gereği buldum
    aracım mazda 626 2.0 motor 93 model tombak diye tabir edilen kasalardan 1500 km kadar önce lpg takıldı bu araca sorunum şu bu forumdan benle aynı sorunu yaşayıp çözememiş bir arkadaşımdada aynı marka ve model araçdan var araba benzinde iken hiç bir sıkıntı yok ama lpg de iken aynı zamanda klima açık iken mesela kırmızı ışıkta bekliyorum 30-40 saniye araç beklerken motr şöyle bir vınn diyerek silkeleniyor takriben 1 saniye veya 2 saniye civarı yapıyor bunu ve bunla beraber düşük viteslerde gider iken (1 ve 2. vites) gene klima açık iken gene lpgdeyken debriyaj ve frene aynı anda basınca araçta vuruntulu bir şekilde silkelenme oluyor ama benzinde iken hiç bir sorun yok sadece lpg de oluyor bunlar bu arada klima kapalı iken lpgde de bir sıkıntı yok herşey klima açıkken ve lpg de iken oluyor başına bu tarz bir problem gelip çözmüş arkadaşların fikirlerini ve yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Güncel...
  • güncel...
  • Muhtemelen ayar problemi var. İyi bir yol ve yüklü ayarla sorununuz çözülür gibi duruyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitiniz hangi markaysa o grubun başlığına yazmanızı tavsiye ederim sorununuzu.
    Maaşallah ustalarımız önceden sadece özellikli montajlarına başlık açarlardı,şimdi şahine tüp taksa konu açıyor...
    LPG Dönüşümü bölümü çöp ötesi olmuş durumda,faydalı konuların hiçbiri ortada yok ya da araya kaynıyor.
  • Bu bölümde sorularınıza cevap alabilmek için;

1- Öncelikle konu başlığını değiştirin, "MAZDA 626 aracıma hangi LPG sistemini taktırlmalıyım?" yazın.

2- Konu içeriğini de şu şekilde değiştirin:
    MAZDA 626 2.0 motor aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum. Hangi marka taktırayım? Yalnız şöyle bir sorun var: Arkadaşımda 93 model mazda 626 LPG'li araç var. Şu sorunu yaşıyor, nasıl çözeriz? Ben de bu sorunu yaşar mıyım?
    2.0 motor 93 model tombak diye tabir edilen kasalardan 1500 km kadar önce lpg takıldı bu araca sorunu şu bu forumdan benle aynı sorunu yaşayıp çözememiş bir arkadaşımdada aynı marka Ve model araçdan var araba benzinde iken hiç bir sıkıntı yok ama lpg de iken aynı zamanda klima açık iken mesela kırmızı ışıkta bekliyoruz 30-40 saniye araç beklerken motr şöyle bir vınn diyerek silkeleniyor takriben 1 saniye veya 2 saniye civarı yapıyor bunu ve bunla beraber düşük viteslerde gider iken (1 ve 2. vites) gene klima açık iken gene lpgdeyken debriyaj ve frene aynı anda basınca araçta vuruntulu bir şekilde silkelenme oluyor ama benzinde iken hiç bir sorun yok sadece lpg de oluyor bunlar bu arada klima kapalı iken lpgde de bir sıkıntı yok herşey klima açıkken ve lpg de iken oluyor başına bu tarz bir problem gelip çözmüş arkadaşların fikirlerini ve yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

3- Bunu yaptıktan sonra 1 gün içerisinde "Şu marka LPG'yi öneririz, uygun fiyat veririz, yaygın servis için şunu taktırın, sorunsuz sistem istiyorsanız bunu taktırın" benzeri en az 10 mesaj gelmezse ne olayım. Bakarsınız o arada karambolden sorununuza cevap veren de olur!

• yardımlarınız ve bilgileriniz için teşekkür ederim lpg taktırdığım yere götürdüğümde hemen tabi hiç düşünmeden adam boku arabaya attı rolanti motoru bozulmuştur onu değiştir düzelir dedi bana bende belki aynı sorunu yaşayan vardır die buraya konu açtım şimdide Ulaş ım arkadaşın tavsiyesi ile bir konu açmayı düşündüm ama şimdi çıkar dengesizin biri yok sen daha önce böle bi konu açmadınmı senin mazdan yokmu nie yalan sölüyon deyip birde linki pasteleyip benim bütün sinir sistemimi bozar diye açmaya cesaret edemedim açıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Kitiniz hangi markaysa o grubun başlığına yazmanızı tavsiye ederim sorununuzu.
    Maaşallah ustalarımız önceden sadece özellikli montajlarına başlık açarlardı,şimdi şahine tüp taksa konu açıyor...
    LPG Dönüşümü bölümü çöp ötesi olmuş durumda,faydalı konuların hiçbiri ortada yok ya da araya kaynıyor.

ÇOK DOĞRU VE BUYÜZDEN ALT KONULARIN ARASINDA GERÇEK HİZMET ALMAK İSTEYENLER KAYBOLUP GİDİYOR.

DH bu konuda uyarı yaptı ve uyan uydu uymayanlar hala konunun içine etmeye devam ediyorlar

Sorunuzun yanıtına gelince butür şikayetler belirtirken kit markasını yazmak hatta o markanın temsilcilerinin sayfasına yazmak en doğru olanıdır.

Diyelimki ayrı başlık açtınız ve kit markası vermediniz, ben bu başlığı okurum ama yanıt veremem, çünki bu konuda yazılımı güçlü markalarda asla sıkıntı yaşamazsınız, Yazılımı düşük markalarda ise ben size nasıl yanıt verebilirim. Kitinizin bu işi çözmeye dermanı yetmez desem kavga çıkar, Kitinizi değiştirin desem kavga çıkar,
    Tamamen afaki konuşuyorum sakın alınmayın daha kitinizin markasının ne olduğunu bile bilmiyorum
    Bize tam bilgiler verirseniz size yardımcı olabiliriz, zaten yıllardır yardım ediyorum sizemi yardım etmeyeceğim,

Ama siz bana örnek olarak arabam çok yakıyor neden, diye sorarsanız böyle bir sorunun yanıtı yoktur !
    Bana aracınızın ne olduğunu, kitin sıralımı mikserlimi olduğunu yaşadığınız ili yada coğrafyayı, genelde şehiriçimi, şehirdışımı yoksa karışıkmı söylemezseniz ben falcı değilim size özel yanıt vermem mümkün olamaz.

Kendinizi nekadar doğru ifade ederseniz okadar net yanıtlar alırsınız.
    Sevgi ile kalın.

• aslında olay şu , sizin tavsiye ettiğiniz şeyi ben zaten daha önce uygulamıştım yani kitin olduğu sayfada sordum ama cevap tatminkar değildi ve illaki böyle bir sorun bi başkasının başına gelmiştir diye ayrı bir konu açma gereği duydum benim kullandığım kit atiker fast olanı aracım mazda 6 26 93 model 2000 motor sıkıntım dediğim gibi araç olduğu yerde beklerken motor çalışırken klima açıkken 1 dakka içersinde bir vınn şeklinde uğultu olması ve titremesi bu titreme sadece bir kaç saniye sürüp hemen geçiyor bu esnada hiç rolantiye bakmak aklıma gelmedi sanırım rolantide dalgalanıyordur diğer sorun ise gene klima açıkken durmak için fren ve debriyaja basınca motorda bir silkelenme oluyor hafifde olsa oluyor bazen çok nadir sertde silkelenmeler oluyor zaten bu esnada rolantide düşüyor bayağ ama stop etme gibi bir problem yaşamadım kendi ustama soruyorum klima müşürü arızalıdır o değişmesi lazım diyor ama benzinde öyle bi sıkıntı yok klima müşürünü değiştirmek 350 tl ya sorun onda değilse diye bende konu açıp insanların tecrübelerinden yararlanmak istedim bu arada dururken bu silkeleme durumu sadece ve sadece debriyaj artı fren yapınca oluyor sadece frene basıp yavaşlattığımda aracı öyle bir sıkıntı yok bende debriyaj bitiyor diye şüphelendim en son bilmiyorum sorun nerdedir
    bu arada faruk bey aracımı genelde şehir içi kullanıyorum bulunduğum şehir istanbul kullandığım kit atıker in sıralı sistemi diğer teknik bilgilerim yukarda yazıyor

• İstanbulda iseniz asım beyden destek alınız sizin sorununuzu çözebilecek çok deneyimli ve iyi bir servistir. Selamlarımı iletmeyi unutmayın :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_41166660/mpage_3/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

İstanbulda iseniz asım beyden destek alınız sizin sorununuzu çözebilecek çok deneyimli ve iyi bir servistir. Selamlarımı iletmeyi unutmayın :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_41166660/mpage_3/tm.htm

faruk bey cevabınız için teşekkürler asım bey yani şafak otagazın ismini ve adresini yazdım bir kenara bir ara uğrayacam kendisine selamınızıda söyleyecem tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberfree -- 1 Ekim 2012; 22:44:02 >
  • ok. saygilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.