Bildirim
LPG HAKKINDA TÜM SORULARINIZI BEKLİYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: avsarerkan@mynet.com
ŞİKAYETİ OLAN SORUNU OLAN KİMSE KALMASIN OLGUN LPG GAZİANTEP ADRES:KUSGET SAN.SİT.ÇAĞDAŞ PETROL YANI TEL:0342(2353119-2350025) FAX:2353120 SAYGILARIMLA
Merhaba
95 model Toyota Corolla 1,6 xli aracıma 5 ay önce Landirenzo mikserli kit taktırdım.50 YTL lik gaz ile en fazla 250 km gidiyorum.Lpg litresi 1,72. 50 km si şehir içi, 200 km si şehir dışı
triger ,bujiler ve yağ yeni.Lpg den önceki benzin değerlerim Ş dışı 7 litre,şehir içi 9 litre idi.
7 litre benzin=9 litre lpg X 1,72 =15,4 KURUŞ
9 litre benzin =11 litre lpg x 1,72=19 kuruş
Bu hesaba göre yakıt fazla değil mi?
Ne önerilir? -
toyata lpgye en uyumlu araçtır yakıtı araç yakar lpg yakmaz lpg sisteminin görevi gelen soğuk gazı buharlaştırıp yanma odalarına göndermektir yakıt ayarina birdaha gözden geçirilsin ve kaçak kontorolüyle normala dönecektir -
quote:
ŞİKAYETİ OLAN SORUNU OLAN KİMSE KALMASIN OLGUN LPG GAZİANTEP ADRES:KUSGET SAN.SİT.ÇAĞDAŞ PETROL YANI TEL:0342(2353119-2350025) FAX:2353120 SAYGILARIMLA
merhaba,
aracım 94 model reno spring, aracımmı ilk çalıştırmada lpg de çalıştırıyorum. Şimdilik gayet güzel çalışıyor ama ileride problem olurmu diye de düşünüyorum. Motora bir zararı olur mu acaba? -
sa
aracım 2003 fiat albea 1,2 16v brc sıralı sistem taktırdım 9 aydır kullanıyorum bir problemim yok ama sabahları benzinde çalıyor ve işe gidiş geliş mesafem kısa olduğu için benzin tüketimim çok fazla (aylık 45 ytl ) şimdi
1-aracın ilk çalısması benzinle değilde lpg ile yapılabilirmi?
2-eğer çalışırsa araca ve lpg sistemine bir zararı olurmu?
3 böyle bir işlem varsa nasıl yaptırabilirim?
4-maliyeti ne olur?
5-tavsiye edermisiniz?
6-teşekkür ederim -
XMEN BEY HERŞEYİN BİR ÖMRÜ VARDIR BUYÜZDEN MALZEME KULLANILDIKÇA İLERLEYEN ZAMANLARDA YIPRANACAKTIR LPG REGÜLATÖRÜN KLİTELİYSE YANİ REGÜLATÖRÜN İÇİNDEKİ DİYAFRAM KALİTELİ OLURSA 5-6YIL SORUN YAŞAMASSIN -
HAKAN BEY ARACINIZ FULL ENJ OLDUĞU İÇİN İLK ÇALIŞMADA BENZİNLE ÇALIŞIP GAZA GEÇERSE SAĞLIKLI OLUR AMA BENZİNDEN GAZA GEÇİŞ SÜRESİNİ DÜŞÜTTÜRÜRSENİZ DAHA KISA SÜREDE GAZA GEÇER SAYGILARLA -
quote:
XMEN BEY HERŞEYİN BİR ÖMRÜ VARDIR BUYÜZDEN MALZEME KULLANILDIKÇA İLERLEYEN ZAMANLARDA YIPRANACAKTIR LPG REGÜLATÖRÜN KLİTELİYSE YANİ REGÜLATÖRÜN İÇİNDEKİ DİYAFRAM KALİTELİ OLURSA 5-6YIL SORUN YAŞAMASSIN
lpg regülatörünün dışında aracın motoruna bir zararı olur mu? ayrıca regülatörün markası BRC
ilginiz için teşekkürler -
eski söylentilere aracın moturunun ömrünü kısaltır araca zarar verir diye laflar gezerdi ama şimdi araçlar fabrika çıkışı lpg dönüşümlü çıkıyo eğer araca zararı olsa niye fabrika çıkışı oluyor -
lpg de %40 tasarrufum var şehir içi atiker sıralı fast fakat benzinde çok yakıyorum bide benzinde zaman zaman silkelenen geç gaz yiyen arabam LPG de tıkır tıkır maşallah birde şu çok ilginç
şimdi benzinde 2.vites devir 3bin ses yok
lpg de 2.vites devir 3 bin motor bagırıyo (benzinde devri 4 bindeykine yakın bir ses )sorun ne?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X