Şimdi Ara

lpg regülatör değişimi hakkında önemli.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
29.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: omeri30

bu isi yapiyorum. malatya kent otogaz . bu kesin bilgiye ilk elden hakimim. regülator seri no projeye yazilir. o projeyle sizdirmazliga gidersin. ordan da muayeneye

11. ayda muayeneye girdik regulatör değişmişti sözü bile geçmedi bu yüzden söylüyorum. Ankara eryamanda girdik muayene ye.
  • demekki istasyonlar arasinda standartlar uyusmuyor. tum istasyonlari bilemiyecegim icin ben size net bilgiyi soyluyorum. net bilgi tadilat raporu alinmasi gerektigidir. malatya ilinde hep geri yolluyorlar. baska illerde esnetiyorlarsa bilemem. benimde en gicik oldugum sey bu zaten. aracin en dibinde regulator . iki saat seri no yu almaya calisiyoruz defalarca telefon dustu motora:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamun aleykum arkadaslar, benim aracta da BRC sistem var, regulator tamir setini( contalari) degistirmek istiyorum,,, once deponun ustunde bulunan kucuk vanayi kapatip sonra araci LPG de calistirarak borulardaki gazin bitmesi bekledim,,,vana kapali oldugu halde arac hala gaz da calismaya devam ediyor.. vananin acilip kapandigini depodan gelen basinc sesinden anliyorum ama vana kapali haldeyken araba hala gazda calisiyor gaz bitmiyor...bunun nedeni hakkinda bir fikriniz varmi ??
    lpg regülatör değişimi hakkında önemli..

• Regülatör değişince ruhsat a işleniyor mu yada bakılıyor mu nedir son durum

• Regülatör değişiminde muayene sorunu oluyor mu nedir son gelisme

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.