Şimdi Ara

Lpg Regülatör Ömrü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
32.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: szymek61

İkisi farklı mı regülatör ve mikserin ? Mikser daha mı uygun ? fiyat efendim ? Değiştirmemdeki amaç yakıtımın düşmesini istediğimden

SİZE TAVSİYEM ODURKİ REGÜLATÖRÜNÜZÜN SAĞLAM VE AYAR TUTAN DİNAMİK BİR CİHAZ OLDUĞUNU YAKIN BİR SERVİSTEN TEYİD ETTİRİN,
    YADA BOZUK RAPORU ALIN :)

EZBERE OLMAZ BU İŞLER PARANIZA YAZIK
  • quote:

İkisi farklı mı regülatör ve mikserin ? Mikser daha mı uygun ? fiyat efendim ? Değiştirmemdeki amaç yakıtımın düşmesini istediğimden

REGULATOR yuvarlak olan parca hani uzerine 2 isaretlemissiniz.

MIKSER lpg borusunun baglandigi siyah yuvarlak kutunun altinda olan demir baglanti parcasi. hava ile gazi karistiriyor.

regulatorunuz saglam ise mikserinizin cakma olmasindan kaynakli bir yakit fazlaliginiz olabilir demis faruk hocam. bu yuzden guvendiginiz bir yere gidip gosterin regulator saglamsa degistirmeye gerek yok, baska parcalara odaklanalim diyor.

ayrica faruk hocam benim mikserin de baglanti yonu ayni sekilde, regulator montajinda cok dikkatli baktim tam olarak oturmustu ama yukardan bakinca benim sakallar siyah oldugundan anlasilmiyor sabah bir kez daha goz atarim

islerde cok sukur faruk hocam biz de el emegi ile calisiyoruz, o regulatorun parasini cikarmak icin tam 1 saat yamuk pozisyonda distasi temizledim, salya ve kokuyla mucadele ettim. sonra da taktirdigim usta aklima geldi 15 dkada 40 lira kazandi yani 1 saate vurunca benim 2 katimdan fazla kazaniyor. ama degdi dogrusu en azindan icim rahat regulatorun her tarafi demir falan inceledigim markalara gore pek bir kaliteli duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 5 Temmuz 2009; 0:32:39 >

• Bravo regülatör yerlilerin içinde en iyisi

AKSİ HALDE BENDE SATILMAZ BÖYLE BİRŞEY.........

Farkı sen söyledin zaten, üstelik diğerleriyle aynı fiyata.

Bütün cihazlar aynıdır diyenlere ve kendilerini ve halkı kandıranlara kapak olsun sizin bu tesbitiniz :)
  • gercektende oyle, gaz borusundan en kucuk vidasina kadar her sey metal yapilmis, ki bu regulatoru taktirana kadar bir cok markaya baktim hatta bir tanesi takildi sokuldu bir tanesi daha takilacakti derken bravo taktirdim benim servisteki iki ustadan biri masallah masallah derken benim sevmedigim usta azicik camur atti
  • Sayın Faruk Sevgili ve emtue verdiğiniz destek ve bilgiler için çok teşekkür ederim önce regülatör tesbiti yaptırmam dediğiniz gibi doğru olur sonra diğer parçalara odaklanmalı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCRSO

sıralı sistem regulatorun ömrüdemi bukadradır ve fiyatı nedir ortalama

up
  • quote:

quote:

sıralı sistem regulatorun ömrüdemi bukadradır ve fiyatı nedir ortalama

up

bildigim kadariyla sirali sistem regulatoru de ayni regulator. fiyatlarda asagi yukari ayni
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

SİZE TAVSİYEM ODURKİ REGÜLATÖRÜNÜZÜN SAĞLAM VE AYAR TUTAN DİNAMİK BİR CİHAZ OLDUĞUNU YAKIN BİR SERVİSTEN TEYİD ETTİRİN,

Sayın Faruk Sevgili bugün bir servise gittim lpg ayarını kontrol ettirdim herhangi bir bozulma yok herşey normal yaklaşık 3000 km önce yaptırmıştım ayarı, dolayısı ile regülatörümün sağlam olduğunu öğrendim Benzinde ne kadar yaktığını ölçmem gerektiği söylendi benim anlamadığım lpg-benzin ilişkisi nasıldır ? Saygılarımla...

• Güncel....
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Sayın Faruk Sevgili bugün bir servise gittim lpg ayarını kontrol ettirdim herhangi bir bozulma yok herşey normal yaklaşık 3000 km önce yaptırmıştım ayarı, dolayısı ile regülatörümün sağlam olduğunu öğrendim Benzinde ne kadar yaktığını ölçmem gerektiği söylendi benim anlamadığım lpg-benzin ilişkisi nasıldır ? Saygılarımla...

• Hort yapmak durumundayım.

Aracımda sıralı sistem atiker var. 37 litre gaz ile 440 km yol yapabiliyordum. Ama şimdi 350 kmyi zor görüyorum.
    Aracımı bilgisayara bağlattığımda basınç hataları çıkıyor. Filtre değiştirince geçiyor. LPG regülatörünün bozuk olduğu söyleniyor. Ama yakıt değerelerinin kesin olarak regülatörle alakalı olduğu teşhisi koyulamıyor. Aracımın ateşleme elemanları bakımlı.

Regülatörle-yakıt arasında doğrudan ilişki var mı? Bu konuda kesin bilgisi,tecrübesi olan arkadaşlardan fikir bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.