Bildirim
LPG ruhsata işletme maliyeti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
valla 20 kasımda 200ytl ye yaptırdım.25 ytl de iş takipçisi aldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makifozcan -- 27 Aralık 2006; 18:03:59 > -
YARIN 190 + 40 TAKİPÇİYE VERECEM GALİBA TAKİPCİ FAZLA İSTİYOR. -
21 sızdırmazlık, 96 muayene, 55 de ruhsat...
Yani Ruhsat 55 lira. -
bende toplam 21o ytl ye mal ettim geçen hafta -
ben arabayı aldığıda lpg vardı ama ruhsata işli değil. onu işletmeye kalksam ne yapmam gerekiyor veya işletebilir miyim?
bir de cezası ne kadar haberiniz var mı? -
ewt benden de takipçi 100 istedi eger ruhsat 55 ise az bi arakam diilmiş.
ama heryerde iş en az yarım gun alyor.
mecburiyet..
teşekkürler herkese.
bu arada ruhsata işletilebilir cezası var ama ne kadar hiçbir fikrim yok.
bu malyetlerden fazla değildir orası kesin -
21 sızdırmazlık, 96 muayyene, 47 milyon ruhsatın 2 kagıdı değişiyor aracaın kg değiştiği için iki kağıt değişecek , ankarada yaptım ben şöförler cemiyeti nin orda yeri var emniyetin içinde 13 ytl olması lazım ruhsata gerekli bilgileri yazıyorlar belgeleri dolduruyorlar , bu kadar olması gerekiyor ben kendim yaptım 177 ytl tutmuş bu hesaba göre başka bişeye para vermenize gerek yok
Saygılar -
emniyetteki ruhsat işlemleri için;
2 tane ruhsat yaprağı alcaksın=52ytl
ruhsat yapraklarını doldurma ücreti ödeyeceksin=8ytl
ücretli kısım bu kadar. eğer takipçiye verirsen 40-50 komisyon alırlar. -
peki benim aracın muayeneside 14 aralıkta bitti. şimdi ben lpg yi ruhsata işlettiğimde muyenede tamamlanırmı ve kaç ytl tutar.. bi zahmet.. -
Arkadaşlar kendiniz gidecekseniz aracınızın vergi belgeleri sızdırmazlık raporu vs herşeyiniz tam olsun bir de o raporların ve muayene belgelerinin birer fotokopsini çıkartarak gidin. Ben ruhsat sırasına bunların eksikliği yizinden tam 6 kez girip çıktım oradaki memurla arkadaş olduk. herşeyinizin tam olmasına diakkat edin derim. -
EK 1 FORMUNU UNUTMAYIN....... -
quote:
Orjinalden alıntı: mavroli
peki benim aracın muayeneside 14 aralıkta bitti. şimdi ben lpg yi ruhsata işlettiğimde muyenede tamamlanırmı ve kaç ytl tutar.. bi zahmet..
hocam muayeneni lpg taktırmadan 1 hafta önce bile yaptırmış olsan lpg için yeni muayene gerekiyo tam tersi muayene süren geçtiyse lpg muayenesi kabul oluyo. lpg taktırdaktan sonra taktırdığın yerden bi dosya belge alacaksın. içinde projesi,makbuzu falan var. belgeleri alınca MMO(makine mühendisleri odası) ya gideceksin.5 dakka bi iş var orda(tabi sıra varsa bilemem) ordan sızdırmazlık belgesi alacaksın.bitane yeşil ruhsat yaprağı bide bandrollü belge alacaksın. ordan muayeneye gideceksin.muayeneye girmeden bi tane form alacaksın(form kantinde,cafeteryada satılıyo 50ykr). muayene işlemleri biraz sürüyo. 96ytl banko alınan gişeye ödeyeceksin sonrasında doldurduğun forma soğuk damga bastıkları biyer var(orda para veriliyomuydu tam hatırlamıyorum). damga olayından sonra bütün belgeleri alıp emniyete gideceksin. emniyette 2 tane ruhsat yaprağı alacaksın(52ytl). devamında 8 ytl ya da 13 ytl emin değilim yaprak doldurma ücreti vereceksin. yapraklar dolunca eski ruhsat yapraklarıyla beraber bütün belgeleri emniyetteki lpg masasına gideceksin.sana bi kağıt verecekler(ufak bişey,plakanın yazılığı olduğu mühürlü bi kağıt) onlar seni yönlendirecektir. ruhsat masasından ruhsatını alacaksın. fakat ruhsat alma işi biraz zaman alır. tavsiyem yoğun çalışan biriysen bigün sora al. sabah erken saatlerde kimse olmuyo. inş sorduğun budur:D boşa gitmemiş olsun. kolay gelsin
-
evet sorduğum buydu.. takuyittin çok teşekkür ettim.. eksik olma saoll..
bende muameleciye yaptırmayı düşünüyordumda 50-60 ytl fazla paramız gitmesin kendimiz yaparız bu açıklamalardan sonra..
tekrar teşekkür ettim.. -
evet sorduğum buydu.. takuyittin çok teşekkür ettim.. eksik olma saoll..
bende muameleciye yaptırmayı düşünüyordumda 50-60 ytl fazla paramız gitmesin kendimiz yaparız bu açıklamalardan sonra..
tekrar teşekkür ettim.. -
rica ederim.bi faydamız dokunduysa ne mutlu.kolay gelsin -
Merhaba,
2.el bir araba satin aldim.Noter satisi yapildi.Ruhsati trafikten uzerime tescil ettirmeden once arabaya Lpg donusumu uygulattim.
Ayrica aracin mevcut ruhsatinda 2008 yilina kadar gecerli arac muayenesi var.
Once Lpg icin MMO dan onay alip sonra ruhsatla ilgili diger isleri mi yapmaliyim?
Ruhsat islemlerini hangi sirayla yapmaliyim? Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Tesekkurler -
İZMİR DE RUHSAT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIYOR VE NE KADARA MAL EDİLİYOR?
BİLGİSİ OLAN LÜTFEN CEVAPLASIN... -
Bursa da sızdırmazlık nerede baktırılabilir? Bilen var mı arkadaşlar?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X