Şimdi Ara

Lpg Taktirmadan Önce Iyi düşünüp Araştırın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2007 model suzuki grand Vitara aracım vardı bende lpg takip uygun yaktı kullanmaya karar verdim 2011 de istanbulda lovata sıralı sistem tam hatırlamıyorum ama yaklaşık o zaman 1500-2000 tl gibi bi paraya taktırdım... Aracı 1-2 ay sonra çok yakın bi arkadaşıma sattım.. Neyse gel zaman git zaman derken geçen günlerde araba trafikte giderken stop ediyor bir değil iki değil neyse gittik sanayiye bujileri bobinleri motor Yaği ne kadar filtre varsa hepsini gaz bakimini her şeyini yaptırdık bu arada araç benzinde stop etmiyor sanayide hiç bir ustada kesin teşhis koyamadı zaten bundan olabilir dedikleri her şeyi değiştirdik zaten :)
    Sanayiden çıktık ama değişen birşey olmadı bizde kimseye dokundurtmadan servise götürmeye karar verdik... Serviste subap ölçümü yapılması gerektiğini büyük ihtimal subap kaynaklı olduğu söylediler...
    Ve sonuç lpg kullanımından dolayı subaplarin yandığını değişmesi gerektiğini söylediler işin maliyeti subap takımı yan sanayi olursa 1650 tl orjinal olursa da 3100 tl onu geçtim işin kötü tarafı her 40k-50k kmde aynı sorunu çıkarırmış %100 şimdi hesap edersek her 50k km de bu araba lpg de km de 150 krş az yakacak toplamda 7500 tl kar elde edilecek ama 3000 tl de servise masraf edilecek
    Sonuç olarak diyeceğim şudurki lpg takılacak olan araca uyumluluk oranı nedir iyi araştırmak lazım bu araştırmayı sanayide ki ustalardan değil kullanıcılardan yapmak lazım... Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2008 -2013 Honda Crv lerde bu sorun var midir. 100 bin km gibi yol yapan var mi acaba lpg li Crv ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.