Şimdi Ara

LPG TANKLARINDA KAÇ TANE LİTRE ÇEŞİDİ VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
128.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

fiat punto 1.4 fire 77hp s&s için stepne yerine simit tanklardan hangi boyutta alınırsa bagajda sıkıntı olmaz. Bir de bu araçta brc nin s&s uyumlu lpg kitini kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Yakıt tük.,sorunları gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

arkadaşlar merhaba,

fiat punto 1.4 fire 77hp s&s için stepne yerine simit tanklardan hangi boyutta alınırsa bagajda sıkıntı olmaz. Bir de bu araçta brc nin s&s uyumlu lpg kitini kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Yakıt tük.,sorunları gibi..

600/200- 41 lt lik tank takılıyor.
    Sıkıntısız bir araç
  • faruksevgili kullanıcısına yanıt
    ilginize teşekkür ederim. Başka start&stoplu benzinli bildiğiniz araç var mı 1.6lt hacme kadar?
  • 97 model honda civic için hangi model simit taktırmak mantıklı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnas

97 model honda civic için hangi model simit taktırmak mantıklı olur?

630/200 yani 47 lt lik tank oluyor size.
  • TEŞEKKÜRLER...
  • 45 Litrelik var bende de. Tüpü doldurunca 45 KG mu oluyor? Veya boş tank ağırlığı kaç KG?
  • Hocam konuyu görünce çok sevindim, Ford Focus 2009 Selan aracımda kaç lt bilmiyorum bir tank var. Daha önce Megane2 aracıma da taktırırken hiçbir sıkıntı olmadı tank ama Focus'un stepne ince olduğu için bu olmuyor yükseklik yapacak mecbur deiler. 6 aydır değişik fikirler denedim köpük vs.. ama gıcırtı uyuz ediyor. Buna uygun pot yapmayacak uygun tank varmıdır
  • Ben de 40 lık tank var, arabayı aldığım aldığım adam öyle taktırmış.
    60 lık tank taktırsam bana kaça mal olur acaba?
  • Merhabalar arkadaşlar benimde aracım 2011 model 1.4 fire dinamik palio simit tüp var önce bitirdim sonra fulledim 38 LT aldı acaba şamandıra bozukmu yoksa normalmi bilgilerinize ihtiyacım var
  • faruksevgili kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bugün hyundai i20 2016 model aracıma lpg taktırdım ve takan yer simit deponun 36cm lik olması gerekirken 41cm lik taktığını ama sızdırmazlıktan geçmesi gerektiğini söyledi. Durum şöyleymiş simit depo ve simit deponun takıldığı yer arasında ki mesafe yönetmeliğe göre 10cm olmalıymış, simit depo 41cm olduğu için bu mesafe 10cm olmuyormu . lpg takan yer bu önemli değil dedi ama ben rahatsız oldum sizce önemli değil mi ?
  • bcenger B kullanıcısına yanıt
    Silindir tankta var 10 cm limiti, simit tankta sınırlama yok diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.