Şimdi Ara

LPG ve BUJİ seçimi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
31
Favori
380.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler harika bi paylaşım olmuş. emeğinize sağlık...

Aracım focus 1.6 trend hb benzinli... aracı yeni aldım. bujileri ve daha birçok parçasını değiştirmek istiyorum. Pek de anlamadığım konular olduğu için, aracı ustaya verdiğimde, "şu bujiden takarmısınız" demeyi isterim açıkcası... bana önereceğiniz bir marka model varmı?

Bu arada özelden mesaj attım. okursanız sevinirim. SAYGILAR...
  • Arkadaşlar ben dehttp://www.oto-parca.net/ ten 1.6 16V Laguna'm için Bosch LPG bujisi sipariş ettim. 1 gün sonra bujiler elimde oldu. Birçok arkadaşın belirttiği gibi alt devirlerde hissedilir bir canlanma oldu. Yakıt tüketimi konusunda şimdilik yorum yapamayacağım.
  • benim araç 1994 honda 1.5 ex uygun lpg bujisi hangisidir acaba..yardımcı olabilirmisiniz
  • Çok teşekkürler arkadaşım harika bi paylaşım emeğinize sağlık...

benim aracım 2004 vectra elegance benzinli... aracı yeni aldım. bujileri yakında takacağım lpg ile beraber değiştirmeyi düşünüyorum,.senin kadar iyi anlamadığım konular olduğu için, lpg taktıktan sonra bana önereceğiniz bir LPG bujisi varmı? marka ve modlele göre?? tşk
  • Arkadaslar benim 2009 model dacia sandero 1.4 mpi benzin&lpg aracim var fakat bu islerden pek anlamiyorum acaba hangi bujiyi almam gerekir? tesekkurler.
  • Arkadaşlar Acilen Yardımınıza ihtiyacım var. Aracım Fiat Tipo 1.4 S 1997 model.
    Bosch katalogundan LPG bujisi aradım fakat 97 model yok. Aracım için uygun Bosch LPG Bujisi Hangisi acaba ?
  • Orijinalden alıntı: akustika

Bende Abdullah Bey'le tanışma fırsatı buldum. Kendisine her türlü kefilimdir. İşini her türlü üst etik değerler içerisinde vede profesyonel bir çizgide müşteri memnuniyetini öncelik alarak yapan değerli bir arkadaşımdır.
    Arkadaşım diyorum; Çünkü kendisiyle buji alış-verişi öncesi hiç bir tanışıklığımız olmamasına rağmen, ilk tanışma esnasında ticaret ötesi göstermiş olduğu ilgi, eminim sizlerinde tanıştıktan sonra benim gibi düşünmenizi sağlayacaktır. ALLAH kendilerine hayırlı işler versin, bizlere onlar gibi esnaflar lazım.

Abdullah bey gercekten yapılan bu yorumlara layık olan nadide insanlardan ve kendisi aynı zamanda çok dürüst ve efendi biri.Yurtdışında eğitim görmüş ve şirket politikalarından uzak yaşayan mutevazi biri.Herkesin sakarya'ya yolu düştüğünde onun gibi bir esnafla çay içmesini tavsiye ederim.Allah yar ve yardımcısı olun her zaman....
    Çok değerli abiciğim kendine çok iyi bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan deniz -- 22 Şubat 2011; 20:44:20 >

• 97 broadway RN karbüratörlü.Hangi buji olur?
    Daha önce sormuştum bir topikte,forumda arat bulursun demişlerdi.Bırak forumu googleden arattım bulamadım.Sanırım bilen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

97 broadway RN karbüratörlü.Hangi buji olur?
    Daha önce sormuştum bir topikte,forumda arat bulursun demişlerdi.Bırak forumu googleden arattım bulamadım.Sanırım bilen yok.

www.Oto-parca.net adresinden bakınız eğer orada bulamadıysanız.
    Bu yazdığım telefon numaralarından Abdullah mert beyle görüşürseniz o size yardımcı olacaktır.Güvenilir ve sorunsuzlar.
    02642914444 ve 02642751176
  • Off!!!Hocam çok çok teşekkür ederim.Çok makbule geçti bu değerli yardımın.
    Nihayet net bir cevap geldi.Şimdi arayıp soracağım.
    Aracı bazen benzinde çalıştırınca bu lpg bujileri sıkıntı yaratmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Off!!!Hocam çok çok teşekkür ederim.Çok makbule geçti bu değerli yardımın.
    Nihayet net bir cevap geldi.Şimdi arayıp soracağım.
    Aracı bazen benzinde çalıştırınca bu lpg bujileri sıkıntı yaratmaz umarım.

Rica ederim.Forum gecmişindende bakabilirsin bir sürü arkadas bu siteden almış ve memnunlar.Cng/Lpg bujileri normal büjiler gibi değildir.Sorun yaratmayacaktır ama bildiğiniz üzere gaz opsiyonlu araçlar için özel olarak üretilmiştir.Kesinlikle faydasını göreceksiniz alt devirlerde özellikle.Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan deniz -- 23 Şubat 2011; 15:18:21 >
  • merhabalar
    aracım 1998 model
    mazda 626 otomatik vites
    ruhsatta 115 kw yazıyo
    2000 motor
    brc marka lpg li
    bana uygun olan bosch marka bujiyi yazarsanız sevinirim
  • 2000 model 1.4 karbüratörlü şahinim var lpg takılalı bir sene oldu bende lpg bujisi takmalımıyım? yardım lütfen.
  • 2005 palio 1.2 8v BRC MY-10 sistem var aracımda. hangi buji'yi kullanmalıyım. teşekkürler
  • aracım 1,4 accent era üzerinde hangi marka buji var bilmiyorum.

ancak usta bir arkadaşım.

BOSCH marka ise kimsenin bulamayacağı bir uzaklığa fırlatıp atın, ve yerine Uygun numarada NGK veya DENSO marka buji takın diyor.

Bujinin yakıta göre önemi bu kadar çok mu... orijinal üzerinde gelen bujiler lede çalışıyor ve gidiyor, değiştirsek ne gibi farklar yaratır

bizim araçlarımızın üzerindeki orijinal bujilerin markasını biliyormusunuz acaba
  • leaderiron arkadasım.

İyi günler motor numarasını ve motor tipiyle mesela ruhsatta 626 (GF) gibi birşey yazmalı ne olduğunu yazsanız yardımcı olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan deniz -- 27 Şubat 2011; 12:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

2000 model 1.4 karbüratörlü şahinim var lpg takılalı bir sene oldu bende lpg bujisi takmalımıyım? yardım lütfen.

Özgür arkadasım motor numarasını yazmamışsın alta yazdığım bilgilerle ruhsatta doğruluğunu kontrol edersen yardımcı olabilirim en basiti motor numarasıdır.
    TOFAŞ
    Model serisi: 131
    Üreticinin model serisi:
    Araç tipi: Sahin 1.4
    Üretici tanımlaması:
    Araç türü: Sedan-limuzin
    Üretim yılı: 06/1997-
    Güç: 61 kW / 83 PS

Motor tanımı: 131 F 4016
    Motor adı:
    Diğer motor tipleri:
    Motor üreticisi:
    Silindir hacmi: 1,4l (1,372l)
    Silindir: 4
    Motor türü: Benzinli motor, Emme motor
    Yapı şekli:
    Karışım hazırlama: Karbüratör
    Araç içi gerilim: 12 V

Piyasaya sürme pazarı:
    Menşei: TR
    RB anahtarı: TOF 34
    Kayıt numarası:

• quote:

Orijinalden alıntı: reelnumber

2005 palio 1.2 8v BRC MY-10 sistem var aracımda. hangi buji'yi kullanmalıyım. teşekkürler

Ruhsata yazan Motor numarasıyla kasa tipini mesela ruhsatta böyle yazar FIA 1673 / Palio 1.2 i.e. 8V / Palio [171..] / 1,2 / 44kW / 10/2001- / 188 A 4.000 gibi.
    Bu yazdığımsa eğer ruhsatınızda yazan 0242236571 Cng lpg bujisidir.Oto-parca.nettende tehid etirebilirsiniz.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

benim araç 1994 honda 1.5 ex uygun lpg bujisi hangisidir acaba..yardımcı olabilirmisiniz

Serkan bey aracınızdaki ruhsat bilgilerini yazarsanız örneğin arac modeli kasa tipi motor numarası gibi o zaman yardımcı olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan deniz -- 27 Şubat 2011; 13:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexus98

Arkadaşlar Acilen Yardımınıza ihtiyacım var. Aracım Fiat Tipo 1.4 S 1997 model.
    Bosch katalogundan LPG bujisi aradım fakat 97 model yok. Aracım için uygun Bosch LPG Bujisi Hangisi acaba ?

Oto-parca net sitesiyle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.Abdullah bey size yardımcı olacaktır.
    teli 02642914444 02642751176
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.