Şimdi Ara

lpg ve cut-off

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lpgli araçlarda cut-off ile tasarruf yapmak mümkün mü?

• mümkün.

cut-off kullandığınız yakıt ile değil, motorunuzun işletim sistemi ile alakalı bir kavramdır.
  • cutt-off sadece sıralı sıstem monte edılmıs araclarda olma ıhtımalı var galıba değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

cutt-off sadece sıralı sıstem monte edılmıs araclarda olma ıhtımalı var galıba değil mi ?

Sen bu LPG işini öğfenemeyeceksin anlaşıldı

Her injeksiyonlu araç Kut-off yaşar.
    İster benzinde olsun ister LPG.

Ayrıyeten tüm Karbüratörlü araçlarda cut-off yaşar, Aksi takdirde aracınızda ayağınızı gazdan çektiğinizde aracınız kompresyona düşmez :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

cutt-off sadece sıralı sıstem monte edılmıs araclarda olma ıhtımalı var galıba değil mi ?

Sen bu LPG işini öğfenemeyeceksin anlaşıldı

Her injeksiyonlu araç Kut-off yaşar.
    İster benzinde olsun ister LPG.

Ayrıyeten tüm Karbüratörlü araçlarda cut-off yaşar, Aksi takdirde aracınızda ayağınızı gazdan çektiğinizde aracınız kompresyona düşmez :)))

ben olayı su sekılde dusunmustum

aracın cut-off yapmasını enjektorlerın sağladığını aracın ecu sundan gelen bır sınyalle arac vıtesede ılerlerken ayak gazdan cekıldığınde enjektorlerın ecu tarafından durdurulup aracın cut-off yaptığını dusunuyordum yanı bu olayı bu sekılde bılıyordum

sımdı sıralı sıstem takılı araclarda lpg ecu su aracın kendı ecu sunu bırebır takıp ettığı ıcın lpg enjektorlerıde bu ısı basarabılıyor ama mıkserlı sıstemlerde mevcut lpg sıstemı bı nevı mekanık bu duzenek olduğu ıcın bunu kontrol edemeyeceğını dusunuyodum yanı reduktor benım ayağımı gazdan cektığını nasıl anlayabılırkı

• Gaz kelebeğinin açısının sıfır olduğunu görmesi yeterlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 Auto Hold Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.