3.5 dan aldığın zaman km de 40 kuruş yakar araba ne anlamı var o lpg'nin söker atarım benzinle binerim
1 sene önce eylül ayında adana ceyhanda 1,85 filandı şaka gibi şuan merkezde 2,95
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
1 sene önce eylül ayında adana ceyhanda 1,85 filandı şaka gibi şuan merkezde 2,95
mersinde geçen sene temmuz ağustosda 1.91 di şimdi 2.7-290 rezillik sonra koyun deyince kızıyorlar.
ama bizim halk hep böyleydi ben benzinin 1tl olduğu zamanı hatırlıyorum 1.15 olmuştu. millet biraz zırıldandı sonra sustu,bir halt değişmedi. o zaman şimdi ki gibi muhalif kanallar nerede? star bile açılmamıştı sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: x571
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
mersinde geçen sene temmuz ağustosda 1.91 di şimdi 2.7-290 rezillik sonra koyun deyince kızıyorlar.
ama bizim halk hep böyleydi ben benzinin 1tl olduğu zamanı hatırlıyorum 1.15 olmuştu. millet biraz zırıldandı sonra sustu,bir halt değişmedi. o zaman şimdi ki gibi muhalif kanallar nerede? star bile açılmamıştı sanırım.
cidden çok fazla yani lpg nin bir anlamı kalmıyor motorin bile 4,83 olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme