Şimdi Ara

LPT ve Seri Port çıkışlı Dizüstü Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LPT ve Seri Port çıkışlı diz üstü bilgisayar lazım. Sıfır bilgisayarlarda bu özellikleri bulabilir miyim?
    2. el almam gerekirse model verebilir misiniz? Oto elektrikçiyim araçlarda test cihazı olarak kullandığım aleti bağlayacam.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Evet arkadaşlar cevap bekliyorum. yardımlarınızı esirgemeyin. 2. el satmak isteyen varsa alabilirim.
  • Seri portu usb'ye çevirebilirsin böylece kullanılır sanırım.
    5 yıl önce bile HP yazıcı alırken Seri portu usb'e çevirici aparat vermişlerdi.
    Kullandığın cihazla ilgilide distribütor firmaya sormalısın böyle bir aparat var mı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quentin86 -- 16 Kasım 2007; 21:40:47 >
  • Cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Fakat kullandığım cihaz dediğiniz şekilde sürekli hata veriyor. Yani tam randımanlı olmuyor. Onun için direk dizüstüne bağlamam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imager -- 17 Kasım 2007; 12:08:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: imager

Cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Fakat kullandığım cihaz dediğiniz şekilde sürekli hata veriyor. Yani tam randımanlı olmuyor. Onun için direk dizüstüne bağlamam gerekiyor.

LPT çıkışlı bir laptop var mı bilmiyorum ancak piyasada sanırım vardı yani bir yerlerde görmüştüm..
    Sitelere bakarım bulursam burdan link atarım.
  • http://shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=107626&CID=1078&PID=0&Last=0

linkteki bilgisayarda seri port mevcut 2. el seri portlu makina sorarsan ise kadıköyde var biyer bildiğim istersen danış 0216 3451248 teli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArDeNNeS -- 17 Kasım 2007; 13:32:20 >
  • Teşekkürler arkadaşlar başka link verecek arkadaş varsa onlarıda alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imager -- 17 Kasım 2007; 14:04:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.