ben çıkacamda 75-76lvl olunca kabul etmesseniz bişi demem
tmm alırız d8 and d6 lara bak XxXxSCREAMxXxX yada ben HUKUMDAR pm at...
herkes gelebiliyomu yani herangi bi lvl sınırlaması varmı
aga ben yeni forumayım özellikle burayı görünce girdim imzadan anlarsınız kim olduğumu
Bende oyuna yeni basladim 2 gun oldu nick YeSiLBeYaZ istesemde cikakam cunku daha guildden nasil cikiliyo bilmiyom :)
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
Bende oyuna yeni basladim 2 gun oldu nick YeSiLBeYaZ istesemde cikakam cunku daha guildden nasil cikiliyo bilmiyom :)
Dragon 8 veya Dragon 6 da HUKUMDAR yada XxXxSCREAMxXxX 'A pm at alırlar sizi guilde
quote:
Orjinalden alıntı: syko
herkes gelebiliyomu yani herangi bi lvl sınırlaması varmı
eet her lvl i alıyorz ama yer bitesiye kadar yer bıttıgı zaman lTheEndlTwo acıcağım .... (biz lvl e bakmıyorz sadece insan olmasına bakıyorz yani kufur etmıcek kımseye dalaşmıcak vs . vs . bunlar olursa gerisii gelir zati.. ) iyi oyunlar
benide alırmısınız 32 lvl assassin steel bow+3
1453 dagıldı denilebilir bende sizin guilde girebilirmiyim
Arkadaşler fazla söze gerek yok.. ;)
Seviyeli bi ortam arıyorsanız >>>>>>>>>> lTheEndl
quote:
Orjinalden alıntı: xXxXxSCREAMxXxXx
Arkadaşler fazla söze gerek yok.. ;)
Seviyeli bi ortam arıyorsanız >>>>>>>>>> lTheEndl
Katılıyorum
beler bende clandayım iyi bir clan arıorsanız the end guıldi guzel hukumdar benim bi arkadaş var clana girmek istiyor ama akşam ları oyuna girebilior lwlli 36 kendisi küfür ne demek onu bile bilmez alırsanız seviniriz
dedim ya lvl farketmez.....
hükümdar guilde aldığın için çok teşekkür ederim
rica iyi gecinmeye bak :)
kardeş belk ben girebilirim bilgisayarı satmıştımda 3 hafta sonra oyuna tekrar dönebilirim
bekleriz kardeş şimdi sende gelırsen 43 kısı oluyorz 50'ymiş sınır bılmıyorm eger oyleyse 2. guıld ıde acıcagım herkeze iyi oyunlar..