Şimdi Ara

LTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • limit e yeni başladım lti toplamda ne kadar sürmeli veya sürer ? karekök ve acil çözüyorum bu arada

• Limit ve Türev/2 demek istedin sanırım hocam.
  • ve integral çalışmamak risk midir? yine de çalışmalı mıyım?
  • GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    hocam pek takip edemiyorum gündemi öyle söyleniyor umarım öyle olmaz diğer arkadaşlar bu konuları çözülmez sanıyo ama pkob daha eleyici bir konu mesela onları dayarlarsa görürüm.
  • afterallthistime always A kullanıcısına yanıt
    Pkob yapabilmek tanrı yetkisidir.
    Yok hocam apo integral cozun garanti olsun
  • fasikül çözemem herhalde zaman kısıtlı biraz geç başladım bu lti e 2sb bitiriyorum deneme atarım üstüne
    Benim konuştuğum hocalar yeni açıklama olana kadar Integral çalışma eksiklerini kapat dediler. Hani hiç çıkmazsa zarar görmesin. Çıkacaksa da kalan sürede integral organik bitki asılabilirsin manasında. Bence lt yapıp eksiklerinize dönün hocam. Belki altyapı olsun diye orta bir kaynaktan integral çözebilirsiniz
    Zorlamalarina gerek yok zaten yapamiyoruz
  • Hocam limit çok kolay Max. 3 günde halledersin
    pkob den 2, türev/integralden toplam 8 soru geliyor. Basit limiti katarsam 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksoldier -- 19 Mart 2020; 13:3:34 >
  • yksoldier kullanıcısına yanıt
    evet doğru ama integral sorulmazsa boşluğu pkob ile kapatırlarsa diye dedim
  • Pkob>all. lti polinom,fonksiyon,parabolden daha kolay sınav sonrası görecem. Malesef gene trigonometri geo pkobdan vururlar
  • yoeldev Y kullanıcısına yanıt
    banada trigometriden çok zorlarlar gibi geliyor
    Mezunlara büyük haksızlık olur. Elektronik ortamda 4 günde okunacak sınavın sonucu 1 ay bekletiliyor. 1 ay ertelensin 1 haftada açıklansın hiç mesele değil ancak mezunların hakkı yenmesin.
  • yksoldier kullanıcısına yanıt
    Kimsenin hakkı yenmesin hocam. 12.sınıfın baba konularının olmaması iyi bir öğrenci için kötü çünkü iyi öğrenciler farkı orada atmayı planlıyordu. Umarım sınav ertelenir de gerçek bir AYT sınavına gireriz.
  • Ya zaten adamlar sınavı yapıp. 1 ay sonra sonucunu açıklıyor. 1 ay ertelenirse elektronik ortam zaten 3-4 günde açıklarlar mesele değil ama çok ta ertelenmesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.