Şimdi Ara

lucario_0071 bahadır öztürk hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lucario_0071 bana msn de bu olayın yanlış olduğunu söyledi nedeni ise bahadır öztürk ile her şeylerinin aynı olması adsl leri aynı bilgisayarları aynı yani ondan musakka hocamız chakal_ yanlış bilgi verdiğinden herkesin sevdiği lucario_0071 gözden düştü

• olay nedır..anlasılan bıseyler kacırmısım..

• quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

olay nedır..anlasılan bıseyler kacırmısım..

ya diolardı lucario bahadıröztürkün yerine hesab almış diede öle deilmiş glb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 22 Temmuz 2007; 13:13:20 >
  • evet bende bunu söylemeye çalıişıyorum arkadaşlar
  • ya modemler aynı olsa bile IP ler farklı olurdu ikiside aynı anda gitmiyo ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: önemli güç

arkadaşlar lucario_0071 bana msn de bu olayın yanlış olduğunu söyledi nedeni ise bahadır öztürk ile her şeylerinin aynı olması adsl leri aynı bilgisayarları aynı yani ondan musakka hocamız chakal_ yanlış bilgi verdiğinden herkesin sevdiği lucario_0071 gözden düştü

deep_blue:deneyebilirsin adsl ri iki kişi kullan ve ip adreslerine bak

• Bak aynı anda girdiğinde anca aynı IP olur. Sen kendi Modeminde bile ilk internete bağlan Ip adresini ögren modemi kapat Say 10 saniye aç Bide imdi bak Aynı olamıyıcağı kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep_blue532

Bak aynı anda girdiğinde anca aynı IP olur. Sen kendi Modeminde bile ilk internete bağlan Ip adresini ögren modemi kapat Say 10 saniye aç Bide imdi bak Aynı olamıyıcağı kesin

nie bn sordum herkez aynı olur dioyoksa kandırıldımmı
    özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaisliN -- 22 Temmuz 2007; 14:18:12 >

• Çok saçma konuştun senin bahadır olman beni ilgilendirmez ben sadece modemle alakalı gerçegi söyledi.

İşte bu beni sinirlendirdi Ben gidince rahatlarsın.
  • quote:

Çok saçma konuştun senin bahadır olman beni ilgilendirmez ben sadece modemle alakalı gerçegi söyledi.

İşte bu beni sinirlendirdi Ben gidince rahatlarsın.

özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaisliN -- 22 Temmuz 2007; 14:17:50 >
  • Hayır o senin uydurman Ve ben 14yaşındayım Abiye gerek yok. [Yalnzı böyle devam edersen gerçekten kötü olabilirsin]
  • quote:

Hayır o senin uydurman Ve ben 14yaşındayım Abiye gerek yok. [Yalnzı böyle devam edersen gerçekten kötü olabilirsin]

tmm sustum

• quote:

Bak aynı anda girdiğinde anca aynı IP olur. Sen kendi Modeminde bile ilk internete bağlan Ip adresini ögren modemi kapat Say 10 saniye aç Bide imdi bak Aynı olamıyıcağı kesin

+1.Modemi açıp kapayınca IP değişir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.