Şimdi Ara

Luci nerf yedikten sonra koridorda corki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Corki nerf yiyeli bayağı oldu şimdi Corki eskiden 10 idi nerf yiyince 5 oldu diyelim.
    Diğer adcler 6-7-8 seviyesinde olduğundan Corki unutuldu. Ta ki Hyper Carry modası gelene kadar. Sonra Kog'Maw Tris Luci gibi Adc lerin borusu ötmeye başlandı. Sonra bunlar nerflenince 6-7-8 gibi seviyede olanlar 3-4 civarlarına düştü bu durumda Corki tekrar yükselmeye başladı.

Oyunun dengesi buna benzer bir şey.

Baya değil ya 2 3 patch önce yedi yanılmıyosam hemde 10 ken 5 durumu değil q sunun düşüş hızı arttı sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan corki dengeli q hızı baya bi azaldı dodgelemek çok kolay
  • Yanlız konu burda biraz yanlış anlaşılmış.Burda corkinin gücüne diğerlerinin gitmesine dikkati çekiyorum.Adamın rakibi kalmadı bildiğin.

edit:O değilde riot videoya yorum atmış yandık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krious -- 3 Ocak 2015; 12:51:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamba13

quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Aynen bi ara yediği nerflerden artık unutulmuştur, tris modası bitti corki başladı ilginç

İste.biri nerf yiyo oteki one ckiyo bole bole dha cok hero cikar ortaya

Oyunun sonu bu yuzden gelecek zaten. Dotaya bak hele tüm herolar op hepsi aşırı fazla vuruyor kule menzili hayvani kulenin menzilinde fazla menzili olan hero var. Ama hiçbirine dengeleme gelmiyor (yani sanirsam. Takip etmiyorum az buz nerfliyorlarmis sanirsam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Assasin -- 3 Ocak 2015; 18:16:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

quote:

quote:

Aynen bi ara yediği nerflerden artık unutulmuştur, tris modası bitti corki başladı ilginç

Oyunun sonu bu yuzden gelecek zaten. Ortaya bak hele tüm herolar op hepsi aşırı fazla vuruyor kule menzili hayvani kulenin menzilinde fazla menzili olan hero var. Ama hiçbirine dengeleme gelmiyor (yani sanirsam. Takip etmiyorum az buz nerfliyorlarmis sanirsam)

kardeş haklısında bi yerden snrada bu kadar takılmayıp oyun sonucta eğlencesine bakmak lazım sonucta oyunu yapanlarda insanlar dengeleme tam tutmayabilir amaçları bize eğlenceli şampıyonlar çıkartmak çok aşırı olunca nerflıyorlar sımdılık neyse keyfımıze bakalım boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

quote:

Corki nerf yiyeli bayağı oldu şimdi Corki eskiden 10 idi nerf yiyince 5 oldu diyelim.
    Diğer adcler 6-7-8 seviyesinde olduğundan Corki unutuldu. Ta ki Hyper Carry modası gelene kadar. Sonra Kog'Maw Tris Luci gibi Adc lerin borusu ötmeye başlandı. Sonra bunlar nerflenince 6-7-8 gibi seviyede olanlar 3-4 civarlarına düştü bu durumda Corki tekrar yükselmeye başladı.

Baya değil ya 2 3 patch önce yedi yanılmıyosam hemde 10 ken 5 durumu değil q sunun düşüş hızı arttı sadece

Ben o "küçük" dengelemeden bahsetmiyorum. Pff neyse ne biliyosan öyle kalsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Corki çöp
    Luci dra twitch vayne tris jinx varken corki neymiş blue ez ile kıyaslanır sadece

• Corki nin mantığından nefret ediyorum.magic damage i basic atagından daha fazla sacmalıga bak.
  • Graves veya draven al corkiyo gorelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: epikx

quote:

quote:

Oyunun sonu bu yuzden gelecek zaten. Ortaya bak hele tüm herolar op hepsi aşırı fazla vuruyor kule menzili hayvani kulenin menzilinde fazla menzili olan hero var. Ama hiçbirine dengeleme gelmiyor (yani sanirsam. Takip etmiyorum az buz nerfliyorlarmis sanirsam)

kardeş haklısında bi yerden snrada bu kadar takılmayıp oyun sonucta eğlencesine bakmak lazım sonucta oyunu yapanlarda insanlar dengeleme tam tutmayabilir amaçları bize eğlenceli şampıyonlar çıkartmak çok aşırı olunca nerflıyorlar sımdılık neyse keyfımıze bakalım boşver

Dota dan bahsetmistim tel klavyesi düzeltme yapmış

Neyse bu kadar nerf de bi yere kadar Oyunda hasar veremeyince adam olduremiyor adam getiremeyince zevk alamıyoruz herşeyin bir oranı var evet ama düşük oranlarla da olmuyorki be. Bi rammus amumu voli vs 6 k ya yakın canla tank kassin hasar yetmezliginden yeniliriz adc de bi yere kadar. Bi fizz kata var akali var onlar da instaban biz napalim :D

• quote:

quote:

quote:

Sezon 3 dünya şampisinden sonraki nerfü diyorsun sanırım. O zamana kadar tek oynadığım ad carry idi corki. Q su ap vurmasına rağmen teq atardı (mübalağa yaptım gelip buraya ne teqlemesi yazmayın)

• useless dediginiz corki ye simdi op mu diyorsunuz diyenler yine gelmisler konuya.

evet cunku diger butun adc ler nerf yedi.

kayle useless ti cunku diana lux orianna ryze anivia karthus o kadar optu ki kayle niye alalim diyorduk. hepsi nerf yiyince kayle kaldi ortada op gibi. oda nerflendi syndra cikti. oda nerflenecek vel koz gelicek. boyle boyle gidicek bu oyunun mantigi da bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 3 Ocak 2015; 18:48:23 >
  • video güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

useless dediginiz corki ye simdi op mu diyorsunuz diyenler yine gelmisler konuya.

evet cunku diger butun adc ler nerf yedi.

kayle useless ti cunku diana lux orianna ryze anivia karthus o kadar optu ki kayle niye alalim diyorduk. hepsi nerf yiyince kayle kaldi ortada op gibi. oda nerflendi syndra cikti. oda nerflenecek vel koz gelicek. boyle boyle gidicek bu oyunun mantigi da bu zaten.

Kayle her zaman op idi keşfedilme meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Karşısında Graves olmadığı surece butun Adc ler guçlu

Draven

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

quote:

quote:

quote:

Sezon 3 dünya şampisinden sonraki nerfü diyorsun sanırım. O zamana kadar tek oynadığım ad carry idi corki. Q su ap vurmasına rağmen teq atardı (mübalağa yaptım gelip buraya ne teqlemesi yazmayın)

Midde de AP Corki görürdük eskiden

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.