Şimdi Ara

Lucid dream (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

Hocam ben bu fetullah denen köpeğin dershanesine vs hiç gitmedim ama çalışma kitapları olarak aldım bunları. Sizce ne yapayım atayım mı hemen

Sana bişey olmaz hocam korkma sadece uyarı amaçlıydı sen ders çalışmana devam et kesin değil hiçbişey sen çalışmana devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birebir şahit oldum demişsin sonra bir mesajında sadece duydum kesin değil demişsin.
  • bizim burdaki dalllamalar da tuvaette feto nun kitaplarını yakıp tuvaletleri tıkamışlar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aybars78 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene çalışma bitti zaten. Üniye geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

YGS-LYS döneminde o kitapları almamış olan çok az kişi vardır. Ona göre tutuklamaya çalışırlarsa ülkede bir nesil hapishanelerde çürür.

Ayrıca ''Kandırıldık. Rabbim bizi affetsin'' diyerek hiçbir cezai işleme tabi olmadan aramaya gelenleri gönderebilirsiniz.

İşe yarar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Birebir şahit oldum demişsin sonra bir mesajında sadece duydum kesin değil demişsin.

Dostum yeni uyanmıştım rüyamda lucid dream yapıyorum ve film çekiyorum. Filmin senaryosu böyleydi ama uykudayım sanıyodum hala o yüzden böyle konu açtım. Konu gerçek değil rüyamda böyle bi film çekiyorum sadece.

• Bizim okuldan bi hocada fetö nün kitabı ve lys soru bankasını fem diye almışlar adamı da gözaltın almışlar aman diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

YGS-LYS döneminde o kitapları almamış olan çok az kişi vardır. Ona göre tutuklamaya çalışırlarsa ülkede bir nesil hapishanelerde çürür.

Ayrıca ''Kandırıldık. Rabbim bizi affetsin'' diyerek hiçbir cezai işleme tabi olmadan aramaya gelenleri gönderebilirsiniz.

İşe yarar mı

Birkaç senedir her konuda işe yaradığı bizzat devlet yetkilileri tarafından onaylanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 4 Ağustos 2016; 13:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Tüm sene boyunca FEM'den çalıştım bi boka yaramadı zaten at çöpe

işte orda dur kardeş.en kaliteli sorular o kitapta var bence.hele simetri kitabı on numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin- -- 4 Ağustos 2016; 13:12:26 >
  • quote:

quote:

quote:

İşe yarar mı

Birkaç senedir her konu işe yaradığı bizzat devlet yetkilileri tarafından onaylanmıştır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşe yarar mı

Birkaç senedir her konu işe yaradığı bizzat devlet yetkilileri tarafından onaylanmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Tüm sene boyunca FEM'den çalıştım bi boka yaramadı zaten at çöpe

işte orda dur kardeş.en kaliteli sorular o kitapta var bence.hele simetri kitabı on numara

Tüm simetriler bitti ygs lys mat coğrafya sınavla alakası yok çöp

• Beyler bende duydum saka sanmıştım taki dun arkadaşlarimda yakinin basina gelenleri anlatana kadar riske girmeye deymez

• 150 liralık tüm simetri kitaplarımı yaktım siz de yakın ne olur ne olmaz sakata gelmeyelim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.