Şimdi Ara

-------LUCİD RÜYA TEKNİKLERİ----- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
11
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçeklik için üzerlik tohumu kullanılabilir ama çok acı çekerseniz acı cekmeyim daha tatlı rüyalar göreyim diyorsanız kedi otu ve serotonin içeren besinler veya ilaçlar kullanmak burda önemli olan şey kedi otunu 3-5 günde bir içmek hergün değil. Serotonin seviyenizi yükselten ilaçları ise başlangıç dozajında tutmak. Sonra ne kaygı ne stres oh mis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flegga34 kullanıcısına yanıt
    Beynin emin olmadığı için sorguluyor haliyle..
    Gerçeklik testiyle herşey mantığına kavuşuyor zaten. Mesela saate bak, sonra kafanı çevir, tekrar bak. Rüyadayken o saatin değiştiğini gördüğünde zaten absürtlüğün tavan yaptığını göreceksin 😁 o zamanda zaten rüyada olduğunu bildiğin için güvende hissediyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD70FF1D9

Beynin emin olmadığı için sorguluyor haliyle..
    Gerçeklik testiyle herşey mantığına kavuşuyor zaten. Mesela saate bak, sonra kafanı çevir, tekrar bak. Rüyadayken o saatin değiştiğini gördüğünde zaten absürtlüğün tavan yaptığını göreceksin 😁 o zamanda zaten rüyada olduğunu bildiğin için güvende hissediyorsun.
    O iş sakat hocam nasılsa ruyadayip deyip balkondan atlayıp uçmayı denemek istediğimde ya gerçekteysem :D kaskosu varsa bu işin alayım bi adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 28 Şubat 2020; 17:32:52 >
    Anlatamadım galiba hocam saatin bir anda 4-5 saat ileri atlaması normal mi sence 🙃 Hadi saat bozuk diyelim.. Parmaklarını say. Rüyada 10 az veya fazla çıkacaktır al sana rüya işte ötesi yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD70FF1D9

Anlatamadım galiba hocam saatin bir anda 4-5 saat ileri atlaması normal mi sence 🙃 Hadi saat bozuk diyelim.. Parmaklarını say. Rüyada 10 az veya fazla çıkacaktır al sana rüya işte ötesi yok..
    Şimdiki ayık kafayla sorun yok hocam rüyada beynimizin bizi yaniltmayacaginin garantisi yok ki ondan bahsediyorum. O saat farklarini normal de görebilir beyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 28 Şubat 2020; 17:48:47 >
    Zaten Uyanıkken kullandığın zihni aktif ediyorsun rüyada seni yanıltan bilinçaltındır.

• İlginç. Deneyeceğim.

• Vay be ben bunu cocukken cok yapardim o zamanlar boyle birseyin oldugunu bile bilmiyordum. Ama cok eglenceliydi. Ozellikle uzun ziplama ve ucma suzulme yapiyordum. Kovalandigimda cikmaza giridigimde ruya oldugunu bilip ucurumdan atliyor istedigim yere isinlaniyordum. Inception filminden sonra ogrenmistim lucid dream terimini. Ve vay be demistim. Sonra bilincli de yapailabildigiini ogrenince denemistim ama olmadiydi sans eseri oluyordu ugrasmadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam astral tecrübeniz varmı?
  • sadasc11 kullanıcısına yanıt
    Tabi Rüyalarımda farkındalık kazandığımdan beri sık sık bu deneyimi yaşadım ama sadece çekilme hissini. Hatta astral ellerim havaya kalkmaya başlamıştı ancak fiziksel ellerim yataktaydı gözüm kapalı bi şekilde birebir hissettim yaşadım hala da yaşıyorum aslında 🙂 ama devamı gelmiyor işte.

• Hiç denediniz mi hocam.
  • Bu ne kadar saçma şey yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

Hiç denediniz mi hocam.
    Dostum ben hayatım da iki defa bunu kullandım. Fakat çeşitleri var. Sonuçta bu bir madde. Özünde ne kullanarak yapılmış o kadar bilgim yok. Edindiğim bilgilere göre beynin belirli olan kısımlarını bir nevi tetikleyici bir unsur olabiliyor. Ne kadar geçmişi var bu konuda da bilgim yok ama Albert hoffman dönemlerinde yaygınlaştığını biliyorum. O donemlerde ve daha eskide olabilir, ki bu uygulamayı Albertden sonra da yapılmaya devam etti bir takım kişiler. Çok ağır şizofreni hastaları üzerinde kullanılırdı. Sana bunu kabaca anlatcam şimdi mesela bazı paranoid ağır şizofrenler olur, bunlar daha çok korku yaşarlar. Korku dolu olduklarını anlarsın, hatta çoğu dünyadan kopmuştur ve seni algılayamazlar bile..Bu maddeyi bu rahatsızlığı yaşayan hastalara verdikleri zaman içinde yaşadığı bu ruhsal korku dışarı çıkar. Yani aslında en geçmişe baktığın zaman LSD hakkında bu çıkıyor. Ama sonra sentezleniyor da sentezleniyor. Sonuçta orta da artık asıl olan şey neyse o şeylere dışardan bir takım işlemler yaptıktan sonra, yani sentezleme olayı, ortaya bir şey çıkıyor, ama sonra bu durmamış, yine sentezlenmiş fln fln...Ben bu maddeyi genç olduğum zamanlarda almıştım. Valla bunu anlatmak istemiyorum ama kötüydü yani...Sonradan her uyuşturucu gibi kendisini daha iyi hissettiren çeşitleri çıktı, bayağıda tutuldu bu kafa uzun bir süre boyunca. Yani ben buraya aslında öylesine yazdım, sen sorunca cevap veresim geldi.

Astral seyahat konusuna gelirsem eğer. Bu konuda gerçekten deneyimim oldu. Mesela ben de o dönemler astral seyahat ne nedir diye sorduklarında en fazla ruhun bedenden ayrıldığını, işte zamanda yolculuk yapabildiğini fln kadarı kadar biliyordum. Bir gün hatırlıyorum 3 gün boyunca uyumamıştım neredeyse, sonra aklımı kurcalayan birisi vardı. Zaten o yuzden uyumuyordum. O gün bir müzik dinliyordum. Müzik kendini sürekli tekrar eden bir ritime sahipti. Zaten 3 gün de uyumamışım, üzerine sürekli aynı şeyi düşünüyorum. Demem o ki bunların hepsi bir şekilde birleşti kafamda ve o an koptum gerçekten. Deneyimi anlatmak istemiyorum çünkü bana bu ne kadar doğru gerçek gelse de sonuçta bilmeyen birisine anlattığın zaman anlamsız geliyor. Yalnız yine de bunların sanırım bir çeşit halüsinasyon gibi durum olduğunun kanaatindeyim kendi adıma. Ama yine de insan kendine "emin misin?" diye sorup hatırlamaya başlatıyor yaşadıklarını :)))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.