Şimdi Ara

LucidLogix Virtu MVP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
6.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sistemi aldığımda merakımdan denemiştim, benmi bir şeyi yanlış yaptım bilmiyorum ama bende performansı düşürmüştü. Çok detaylıde denemedim açıkçacı, belki bazı uygulamarda destek verilmediği için etkisi olmuyordur.
  • Videoları izleyince bende meraklandim ozellikle Battlefield testinde yırtılmalarin hic olmadığı ve igpu katkisi ile 15fps kadar fps artisi vardı bende denedigim oyunda tersi oldu daha cok yirtilma ve fps de artis olmadi :)
    Acaba oyun mu seçiyor yoksa ben mi sanssizim anlayamadim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarz -- 25 Ocak 2014; 16:40:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarz

Videoları izleyince bende meraklandim ozellikle Battlefield testinde yırtılmalarin hic olmadığı ve igpu katkisi ile 15fps kadar fps artisi vardı bende denedigim oyunda tersi oldu daha cok yirtilma ve fps de artis olmadi :)
    Acaba oyun mu seçiyor yoksa ben mi sanssizim anlayamadim :)

Bende bi performans artışı göremedim açıkcası , pek bi katkısı olmadı fps ye ,
  • LucidLogix Virtu MVP yi geliştirmeye devam etsetdi şu an hem intelin sekiye nazara gerçeten yüksek performanslı iGPU ları ile yeni nesil gpu ları birleştirebilecktik. ayrıca birde Drectx 12 nin de multi gpu performans artışı sağlaması da dahil olsa eminim %20 artış ortalamasını rahat bulurdu... ama sanırım liberal üreticiler "yeni gpu satamayız" vb sebeplerden dolayı lucid e "sus payı" bastılar heralde...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.