Şimdi Ara

Lucifer (2016–2021) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
19
Favori
38.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu dizi bi 3-4 sezon oynasaydı da yeni görseydim
  • Lucifer karakterini oynayan abimiz insan olmasa şeytan olurmuş Bi rol bi adama bu kadar mı yakışır yav
  • Dizi gerçekten çok harika. Konuyu daha da derinleştirseler enfes olacak.
  • Bu aralar favorim.
  • yine güzel bölümdü, bozmazlar umarım bu tempoyu.
  • güzel dizi 2 bölümünü izledim bugün ama kafam çok karıştı
  • Fantastik yönünü biraz daha artırırlarsa çok daha güzel bir dizi olur ama bu hali de izlenir
  • ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Lucifer karakterini oynayan abimiz insan olmasa şeytan olurmuş Bi rol bi adama bu kadar mı yakışır yav

spn'de mark pellegrino'yu izledikten sonra pek tatmin etmiyor beni aslında ilk bölümde çok beğenmiştim sonra spn'dekini izledim budur ya dedim birde bu diziye gönderme yaptılar dizinin gözümde pek değeri kalmadı Spn'deki lucifer geriyor adamı bu Luciferin komik-sevimli bir tarzı var ufak kız adamı görünce Lucifeer diye sarılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 4 Şubat 2016; 1:30:01 >

• İlk bölümü izledikten sonra "Gözler Mark Pellegrino yu arıyor" yazmıştım fakat fikrimi değiştirdim. Bu dizideki Lucifer karakterine Tom Ellis cuk oturmuş. Dizi güzel fakat polisiye olması can sıkıcı. Yeni çıkan dizilerin çoğu polisiye üzerinden gidiyor. Dizide şu anda tek merak unsuru dedektifin etkilenmemesi. İlerleyen bölümlerde dizi tekrara düşmez umarım.
  • Abi neden polisiye neden?!

2 bölümü de izledim, Lucy reisin güçleri daha fazla olmalıydı bence. Ayrıca dedektif hatunun Lucifer'in "çakma güçlerine" karşı koyması saçma bence. Hayırdır abi şeytana nasıl karşı koyuyorsun?!

Lucifer'e yeni güçler eklerlese bi de fantastik öğeleri arttırırlarsa daha güzel olur bence.
  • Şeytan çıkıp gelse ancak Tom Ellis kadar oynardı. Müthiş bir oyunculuk sergiliyor bence. Onun haricinde dizi iyi başladı. Daha iyi olma potansiyeli var. Umarım batırmazlar.
  • Yahu adam çok sempatik değil mi ya ? Cidden ilk defa bu kadar eğleniyorum bir diziyi izlerken. Kadın güzel, çocuk komik, adam sempatik daha ne istiyoruz inşallah böyle gider.
  • Abi luciferi oynayan adam tam oscarlık oynuyor sırf o adam için izliyorum baya kendini sevdiriyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl beyler daredevil gibi iyimi izlenirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Nasıl beyler daredevil gibi iyimi izlenirmi

Henüz 2 bölüm olduğu için, net yorum yapabilmek zor. Ama keyifli bir dizi. Bekleyip, göreceğiz.
  • En başta iptal olur yok 136 oy vermişler 1 puan versem dibi görür dizi diyenlere imdb 8.6 17K oy var ve dizi efsane olma yolunda yine birilerine kapak oldu
  • Efsane mi biraz abartmadınız mı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümü çok beğenmemiştim. 2.bölümün de 10.dksında kapattım. Sen Lucifer'ı al dedektif dizisi yap, orada burada dava çözsün.
  • Bana kalirsa flash gibi ilk birkac bolum diziye isinalim.karakterleri taniyalim diye boyle ufak olaylar uzerinden gidip sonra asil olaya girecektir, ki sezonun hikayesinin tanitimini da yaiyorlar hafiften.

Ayrica aklima ne geldi, kadinin yuz hatlari bana cok hellblazerdaki first of the fallen cizimlerini animsatti bir sahnede, ister misiniz fotf cehennemin mutlak hakimi olmak icin sekil degistirip/ruhunu ele gecirip lucifer'i birisine asik ederek onu cehennemden uzak tutsun ve ilahlari ona gorevini yerine getirmedi diyerek dusman ettirsin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.