Webshoptan item alıcam 3 option seçme hakkım var +12 olucak itemler . Luck+dd+ref yapmak yerine dd+dsr+ref yapsam bi - olurmu ?
up
itemi zaten +12 olarak alacaksan sorun teskil etmez diye dusunuyorum ama sen +15 e basmak istersen serverdaki orantilari goz onune alarak yapmani dilerim sonucta luck olmasi itemin + oranini yukseltir umarim aciklayici olmustur.
bende öyle düşünüyorum . +15 e de yükseltmeyi düşünmüyorum . İtemlerin Defansıyla ilgili bi problem olmaz sanırım değilmi luck ' ın *
uppp
kesinlikle olmaz sana dd+dsr+ref in verecegi defans cok guzel ve etkili olur sen en iyisi luck alma dd+dsr+ref al.
Webshoptan item alıcam 3 option seçme hakkım var +12 olucak itemler . Luck+dd+ref yapmak yerine dd+dsr+ref yapsam bi - olurmu ?
Eger sezon 2 ve ustu ise dsr sadece player vs mosnter(pvm) de gecerli olacaktır, yani sadece yaratıklara karşı. öte yandan 3 option dd ref hp yapabilirsin, ama luck sana kritik verir, vuruşların artar...
İtem kasması webshop olan server, acizdir.
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam
Eger sezon 2 ve ustu ise dsr sadece player vs mosnter(pvm) de gecerli olacaktır, yani sadece yaratıklara karşı. öte yandan 3 option dd ref hp yapabilirsin, ama luck sana kritik verir, vuruşların artar...
İtem kasması webshop olan server, acizdir.
Lucku nsl vuruşların artmasına bağlıyabildin açıkçası çok merak ediyorum . Luck her serverde farklı oranlanan life soul ve +9 un üstü artılama işlemlerindeki yüzde artışından başkabişi sağlamaz.. Arkadaşım aldığın itemleri +4 5 defans için o riske atmaya ztn değmez dolayısıyla luck gereksiz bişi olur onun yerine extra bi özellik alabilirsin alıcağın özelliklerde car tipine göre önemlidir. örneğin hpsi çok olan yani bk gibi bi carın warsa ref alman son derece onemlidir. ama defi az olan bi car alıcaksan sm gibi defance status rate gibi bi özelliği 1. planda tutman gerekir . carinin stadlari full olucaksa hp gibi özellikler gereksizdir hatta sana zararı olur..
1.Atack yaparken hiç fark etmedinmi mavi vuruşlarını? çıkart bakalım lucklu olan eşyalarını bakalım vurabiliyormusun öyle?
2.exe setdeki dsr pvm içindir, pvp de 380 optionu basılan dsr işe yarıyor, ama full stat a dayanılan server larda zaten agi yuksek olacaı için, 17k küsür oluyor, 380 set giysen +50 verecek zaten buda ne fayda eder ya, ama reset olmayan bi serverda 400 oldunmu ortalama 1k pvp dsr olur, 380 seti takacaksan agiye 100 fazla ayarla, sonra sarı optionuda dsr bas o zaman vuruşlardan biraz kacabilirsin.
quote:
1.Atack yaparken hiç fark etmedinmi mavi vuruşlarını? çıkart bakalım lucklu olan eşyalarını bakalım vurabiliyormusun öyle?
2.exe setdeki dsr pvm içindir, pvp de 380 optionu basılan dsr işe yarıyor, ama full stat a dayanılan server larda zaten agi yuksek olacaı için, 17k küsür oluyor, 380 set giysen +50 verecek zaten buda ne fayda eder ya, ama reset olmayan bi serverda 400 oldunmu ortalama 1k pvp dsr olur, 380 seti takacaksan agiye 100 fazla ayarla, sonra sarı optionuda dsr bas o zaman vuruşlardan biraz kacabilirsin.
Anladım . Luck+dd+ref yapacağım joh ile dsr opt ' unu basacağım değilmi ? Birde 2 tane bone blade takmayı düşünüyorum sizce optionları nasıl olmalı ?
boneler luck edr dmg tabiki bunda başka tercih olamaz, ref dd de snn tercihindir orasına karışmam...
quote:
boneler luck edr dmg tabiki bunda başka tercih olamaz, ref dd de snn tercihindir orasına karışmam...
İlk defa BK itemi alacağım . Ref dd yerine tercih edeceğin birşey var mıki ?
quote:
quote:
İlk defa BK itemi alacağım . Ref dd yerine tercih edeceğin birşey var mıki ?
rate dd sinirli reseti olan serverlerde en iyi setir smlerin manasi %100 se ref rate
hala rate diyolar ya
quote:
hala rate diyolar ya
:) sen ne diyorsun usta
quote:
quote:
hala rate diyolar ya
:) sen ne diyorsun usta
diorumki sezon2 ve ustu versiyonlarda, rate sadece pvm içindir. pvp de bi s2me yaramaz sonra bu adam beni nasıl keser ratem vardı bnm dersin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme