Şimdi Ara

LUGANO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lugano'nun FB de kalması için açılan bu gruba hepinizi beklerim ..Arkadaşlar lütfen grubuma katılın lütfenn ve arkadaşlarınızı davet edin bu lugano hayranı kardeşinizi kırmayın hayırlı geceler....

http://www.facebook.com/group.php?gid=62959991948&ref=mf

buna da bakmanızı öneririmhttp://www.antu.com/AntuGorsel.aspx

• Face sitesine üye değilim, olsamda bir futbolcu için AĞLAYIP sızlanacak bir KULÜP de ği liz biz.

234 tane LUGANO buluruz

145 tane daha Lugano daha transfer ederiz,

biz taraftar olarak kulübümüze maddi manevi sahip çıktıkça elhamdülillah.
  • ilk üyelerindenim, maşallah 150 kişi olmuş. Ama istersek 10.000 kişi olalım lugano bizi nası farkedecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkrt

Face sitesine üye değilim, olsamda bir futbolcu için AĞLAYIP sızlanacak bir KULÜP de ği liz biz.

234 tane LUGANO buluruz

145 tane daha Lugano daha transfer ederiz,

biz taraftar olarak kulübümüze maddi manevi sahip çıktıkça elhamdülillah.

Harbiden yaw ne kadar büyüttünüz bu kadar Lugano'yu.Tamam adam iyi, hırslı, mücadeleci ama Fenerbahçe takımı bir oyuncuya kalmadı kalamaz.
  • Bence bu Figer'in ayak oyunları.İmza parası için sözleşme yenilemesini istemiyor.Sezon sonundada bana imza parasi verirseniz lLgano sizde kalır.Değilse İtalya'ya götüreceğim der.Tek biz değil Bjk'lilerde bu adamdan yediği kazığın haddi hesabı yok.Nobre çoktan imzayı atardı ama Figer'in parmağı olduğunu güşünüyorum bu işte.
  • Lugano gidecegine Guiza yi yollayin, onun parasini Lugano'ya verin. Soyleyin mantiksiz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [KEO]

Lugano gidecegine Guiza yi yollayin, onun parasini Lugano'ya verin. Soyleyin mantiksiz mi?

Tabiki mantıksız Guiza bi kerem ispanya gol kralı tamam mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

ilk üyelerindenim, maşallah 150 kişi olmuş. Ama istersek 10.000 kişi olalım lugano bizi nası farkedecek?

Hocam sağolasın sizin sayenizde büyüyeceğiz lütfen FB li arkadaşlarınızıda davet edin
  • Bende katıldım ve arkadaşlarımı davet ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.