Şimdi Ara

lugano & luciano

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence şampiyonlar ligi ön elemesinde luciano ve lugano oynasaydı sonuç çok farklı olurdu.
    İki futbolcununda takıma katılmasıyla F.B. defansı düzelir.
    İddaa ediyorum ki F.B. nin gol atamayacagı bir rakip yok.Yeni transfer olmasa bile.

Sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz?

• lugano-luciano konusunda haklısın ama hedef avrupa da başarı ise semihle murat hacıoğlu ile bu iş yürümez bence Anelka ne olursa takımda tutulmalıydı.Onun gibi bi yıldızı göz göre göre elimizden kaçırıyoruz acayip üzülüyorum.Ayrıca ya göndermeyip maçlara çıkarıp adamın gönlünü hoş tutun ya da gönderip Anelkayı aratmicak bi adam alın yeter atrık ya gına geldi yaaa hiç mi yüzümüz gülmicek

• lugano mutlaka iyi bir oyuncudur ama sorun lugano ve luciano'nun olmamamsı değil, belki ilk başta yediğimiz goller sadece savunma hatasıymış gibi görünebilir ama asıl sorun takımın savunma yapamayışı, top bizde değilken bizimkiler ne yapacağını şaşırıyor. ayrıca hücum yaptığımız zaman savunma çok önde kuruluyor yani rüştüyle savunma arasında baya bi mesafe oluşuyor belki bu tip durumlarda daha iyi posizyon alabilcek lugano ve luciano ihtiyacı duyabilirdik diye düşünüyorum.
  • Şuan geriye kalan en önemli eksik bir forvet.Kesinlikle kaliteli bir oyuncu alınmalı forvete....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.